Danny Froger
Exclusief

Nu boeken — € 1995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Danny Froger

Muziek is Danny met de paplepel ingegoten, hoe kan het ook anders met een naam als Froger. Op 16-jarige leeftijd vond vader René de tijd rijp voor een gezamenlijk optreden, en dat moest dan maar meteen in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek! De afgelopen jaren deed Danny veel ervaring op als zanger en na een jaar keihard werken aan een eerste eigen album, was er begin 2012 eindelijk de langverwachte eerste single Vandaag.

Danny verraste vriend en vijand met een volwassen popsong. Vandaag stond in diverse hitlijsten enkele weken op de nummer 1 positie en werd veelvuldig gedraaid op de radio.

Vanaf dan zit Danny’s carrière in de lift. Zijn tweede single, de uptempo zomerplaat Harder, over het ultieme liefdesgevoel verliefd zijn, was eveneens succesvol. Diverse hits volgden: Bailar Conmigo, Mijn Alles en Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bent om er een paar te noemen. In 2019 vormde de geboorte van dochter Fallon de inspiratie voor zijn prachtige single: Grote Kleine Meid. Naast zijn passie voor muziek is Danny ook regelmatig te zien op TV. In 2017 was hij een van de deelnemers van het 18e seizoen van het reality programma Expeditie Robinson en begin 2018 was hij met zijn ouderlijk gezin te zien in het RTL 4-programma Groeten uit 19xx. In het najaar van 2018 deed hij mee aan Boxing Stars en The Roast of Johnny de Mol. Hij schuift als gast aan bij diverse programma’s en in 2020 volg je hem samen met zijn familie in het real-life programma Lieve Frogers en recent is hij te zien in De Alleskunner VIPS op SBS6.

In 2023 staat er iets spannends voor Danny Froger te wachten; de zanger heeft zojuist zijn eerste eigen concert aangekondigd. Danny staat op 16 september in de Vorstin in Hilversum. Samen met de M&M band zal Danny zijn eigen liedjes, maar ook klassiekers in medleys ten gehore brengen. Tevens zullen er een aantal muzikale vrienden langskomen. Het wordt naar eigen zeggen ‘een feest der herkenning’. “Ik wil er echt een hele grote show van maken”, vertelt Danny “We gaan knallen op de hits die de mensen van mij kennen én meer.” 

Natuurlijk kan nieuwe muziek niet uitblijven. Waylon van der Heijden tekent voor de productie en Jeffrey Heesen, Quincy Wilson en Danny schreven samen deze geweldige track. Ondersteund met een te gekke videoclip kan het niet anders dat Danny Froger weer hoge ogen gaat gooien met: Liefde Van M'n Leven.

Danny is te boeken met een uitgebreid repertoire bestaande uit eigen hits, feestelijke covers en meezing nummers.  

Nu boeken

Bekend van

  • TV Programma's De Alleskunner VIPS, Expeditie Robinson, Groeten uit 19xx, Boxing Stars, The Roast of Johnny de Mol en Lieve Frogers
  • Deelname aan TV Programma 'De Alleskunner VIPS' 2022.
  • Optredens o.a. Toppers In Concert, De Amsterdamse Zomer, Nacht van Oranje, Dutch Valley en TROS Muziekfeest
  • Hits o.a. Ik Ben Zo Blij Dat Jij Er Bent, Jij Bent Van Mij, Grote Kleine Meid, Ik Wil Dat Jij Nu Bij Me Blijft en M'n Alles en nu uit Liefde Van M'n Leven
  • Duet met Wesley Klein - Everybody Needs Somebody To Love (dé NLtalige versie van de Blues Brothers)
  • In 2023 zal de zanger zijn eerste eigen concert geven onder begeleiding van de MM Band. Danny staat op zaterdag 16 september in de Vorstin in Hilversum.