Jeffrey Heesen
Exclusief

Nu boeken — € 2495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeffrey Heesen

Zomerhit 2020 met goud bekroond! We beginnen met dé zomerhit van 2020! Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Brace de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status! De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met hun recente single “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land!

Jeffrey Heesen released eind 2021 de nieuwe track, Baby Lekkerding! Zijn nieuwe single een mix van urban en volks, het beste van beide werelden en ook zeker weer binnen de Jeffrey Heesen sound.

Maar dat niet alleen… Even terug in de tijd: Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is! En dat wordt ook nog eens heel snel beloond met een Buma NL Award! Jeffrey drukt meteen zijn stempel door zijn eigen koers te varen met eigen muziek waarmee hij het publiek positief weet te verrassen. Zijn album Intens, in samenwerking met producent Waylon van der Heijden gemaakt, kan met recht een hit album genoemd worden met een 2e plek in de Dutch Album charts. Hierop staan de door hemzelf geschreven hitsingles, M’n engel en Mag Ik De Zon Laten Schijnen, welke al duidelijk laat zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek.

En ook zijn tweede album, Verbintenis, staat boordevol typische Jeffrey Heesen tracks met de titels: Nikita, Liefde Is Magie, Even Wachten en Jij.

In 2022 scoort Jeffrey een echte zomerhit met zijn single 'Bailando'. Een single waarvan je automatisch zin krijgt om te dansen. Bailando, past zeker in de lijn van de afgelopen releases. Vrolijk, dansbaar en uiteraard ook mee te zingen door iedereen.   

De nieuwe single Piña Colada waarin Jeffrey het zomerse gevoel beschrijft dat vele krijgen bij deze tijd van het jaar en waarin vele zomerliefdes opbloeien… Een typische Jeffrey song in de richting die hij de afgelopen jaren heeft ingezet. Zijn zomerse hits met lekkere dansbare beats, en daar doet Piña Colada zeker niet voor onder.

Nu boeken

Bekend van

  • Finalist Bloed, Zweet & Tranen
  • Optredens o.a. Paaspop en jouw kroeg op de hoek
  • Buma NL Award voor Grootste Talent
  • Party Award voor Meest Populaire Artiest
  • Concert Poppodium 013 Tilburg
  • Duet singles met Brace, Van Mij Alleen, Kadootje en Ons Kerstfeest, Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Kerst song Please Come Home For Christmas
  • Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, Van Mij Alleen, Kadootje, De Wereld Is Van Ons, Even Wachten, Zijn We Uitgepraat, One Night Stand, M'n Engel, Jij, Liefde Is Magie, Zijn Het Je Ogen, Donker, Nikita, Baby Lekker Ding, Bailando en nu uít Piña Colada!
  • Jeffrrey's eigen versie van 'Stand By Me' een cover waarbij Ben E King zijn inspiratie is geweest.


Binnenkort hier te zien:

30 sep | 19:00 - 19:30

Foodloods Oss B.V.

Oss