Jeffrey Heesen
Exclusief

Nu boeken — € 2995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeffrey Heesen

Zomerhit 2020 met goud bekroond! We beginnen met dé zomerhit van 2020! Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Brace de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status! De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met hun recente single “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land!

Jeffrey Heesen track, Baby Lekkerding! is een single een mix van urban en volks, het beste van beide werelden en ook zeker weer binnen de Jeffrey Heesen sound.

Maar dat niet alleen… Even terug in de tijd: Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is! En dat wordt ook nog eens heel snel beloond met een Buma NL Award! Jeffrey drukt meteen zijn stempel door zijn eigen koers te varen met eigen muziek waarmee hij het publiek positief weet te verrassen. Zijn album Intens, in samenwerking met producent Waylon van der Heijden gemaakt, kan met recht een hit album genoemd worden met een 2e plek in de Dutch Album charts. Hierop staan de door hemzelf geschreven hitsingles, M’n engel en Mag Ik De Zon Laten Schijnen, welke al duidelijk laat zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek.

En ook zijn tweede album, Verbintenis, staat boordevol typische Jeffrey Heesen tracks met de titels: Nikita, Liefde Is Magie, Even Wachten en Jij.

In 2022 scoort Jeffrey een echte zomerhit met zijn single 'Bailando'. Een single waarvan je automatisch zin krijgt om te dansen. Bailando, past zeker in de lijn van de afgelopen releases. Vrolijk, dansbaar en uiteraard ook mee te zingen door iedereen.   

De nieuwe single is een samenwerking met Brace, Gooi 'm Dicht! Dweilen met de kraan open, Jeffrey Heesen en Brace zijn er klaar mee: Gooi m dicht! Ze doen niet meer aan Tikkie en gooien de geldkraan dicht. Weg met de golddigger en we gaan voor echte liefde! Een typische Heesje en Breesje wat een potentiële hit kan worden met een lekkere dansbare beat eronder.

In oktober staat Jeffrey Heesen met zijn concert in Poppodium 013 in Tilburg.

Nu boeken

Bekend van

  • Finalist Bloed, Zweet & Tranen
  • Optredens o.a. Paaspop, Toppers In Concert & Total Loss.
  • Buma NL Award voor Grootste Talent
  • Party Award voor Meest Populaire Artiest
  • Duet singles met Brace, Van Mij Alleen, Kadootje en Ons Kerstfeest, Je Denkt Alleen Maar Aan Jezelf
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, Van Mij Alleen, Kadootje, Liefde Is Magie, Bailando en en nu uít Gooi 'm Dicht!
  • Jeffrey's eigen versie van 'Stand By Me' een cover waarbij Ben E King zijn inspiratie is geweest.
  • Concert Poppodium 013 Tilburg in oktober 2024


Binnenkort hier te zien:

21 jun | 23:15 - 23:45

Evenemententerrein Veen

Veen