Jeffrey Heesen
Exclusief

Nu boeken — € 1995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeffrey Heesen

Zomerhit 2020 met goud bekroond! We beginnen met dé zomerhit van 2020! Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Brace de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status! De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met hun recente single “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land!

Jeffrey Heesen released eind 2021 de nieuwe track, Baby Lekkerding! Zijn nieuwe single een mix van urban en volks, het beste van beide werelden en ook zeker weer binnen de Jeffrey Heesen sound.

Maar dat niet alleen… Even terug in de tijd: Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is! En dat wordt ook nog eens heel snel beloond met een Buma NL Award! Jeffrey drukt meteen zijn stempel door zijn eigen koers te varen met eigen muziek waarmee hij het publiek positief weet te verrassen. Zijn album Intens, in samenwerking met producent Waylon van der Heijden gemaakt, kan met recht een hit album genoemd worden met een 2e plek in de Dutch Album charts. Hierop staan de door hemzelf geschreven hitsingles, M’n engel en Mag Ik De Zon Laten Schijnen, welke al duidelijk laat zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek.

En ook zijn tweede album, Verbintenis, staat boordevol typische Jeffrey Heesen tracks met de titels: Nikita, Liefde Is Magie, Even Wachten en Jij.

Terug naar 2022: De lente is amper begonnen maar Jeffrey Heesen heeft zijn zomerse track alweer uit! Eentje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten maar waar je automatisch zin krijgt om te dansen. Bailando is de titel van zijn nieuwe single waarin hij het typische zomerliefde gevoel bezingt, het gevoel dat bij vele mensen zal gaan leven met de buitenfeestjes die er weer aan zitten te komen. Zomerse klanken binnen de sound van Jeffrey, waar de blazers uiteraard ook niet mogen ontbreken! Bailando, de nieuwe track van Jeffrey, past zeker in de lijn van de afgelopen releases. Vrolijk, dansbaar en uiteraard ook mee te zingen door iedereen.  

Nu boeken

Bekend van

  • Finalist Bloed, Zweet & Tranen
  • Buma NL Award voor Grootste Talent
  • Party Award voor Meest Populaire Artiest
  • Eigen concert in de 013 Tilburg
  • Duet singles met Brace, Voor Mij Alleen, Kadootje en Ons Kerstfeest
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, Van Mij Alleen, Kadootje, De Wereld Is Van Ons, Even Wachten, Zijn We Uitgepraat, One Night Stand, M'n Engel, Jij, Liefde Is Magie, Zijn Het Je Ogen, Donker, Nikita, Baby Lekker Ding en nu uít Bailando!


Binnenkort hier te zien:

25 mei | 21:15 - 22:00

Feestcafe 't Stammeneke

Breda

24 september 2022 gaat het dak eraf in 013 Tilburg! Samen met mijn band en meer ga ik het leven vieren met jullie🎉… https://t.co/Osh9sOQbdi
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
2mnd geleden
@BoelEefke Dankjewel Eefke. Ontzettend balen maar wat in het vat zit verzuurd niet. Ik zing voor jou liedjes van T… https://t.co/d4tAXRlorY
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
3mnd geleden
@BoelEefke Het is altijd een feestje bij jou🎉 ik kijk nu al uit naar de volgende keer 🎤 Thanx!
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
6mnd geleden