Wesley Klein
Exclusief

Nu boeken — € 1995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Wesley Klein

De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single ‘Adios My Love’ op en in juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Wesley wint de strijd en met een platencontract op zak en zijn single ‘You Raise Me Up’ gaat Wesley werken aan een debuutalbum. In 2010 verschijnt "Vandaag en Morgen" en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens ‘Toppers in Concert’. René Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré. Als onderdeel van de herenformatie Gents verschijnt hij ook op menig podium.

De albums "Volg Je Hart" en "Onderweg" volgen zijn debuut op. In 2018 scoort hij samen met Monique Smit de Nederlandse zomerhit van het jaar met "Mooier Dan Mooi". Zijn prijzenkast is verder gevuld met de BUMA.NL Award Grootste Talent, de 100%NL award Nieuwkomer Van Het Jaar en een Sterren.NL Award.

Het duet met Monique Smit "Nog Geen Siësta" is pas verschenen en nú volgt een solo remix single "Ga Dan". De plaat is een veel aangevraagde track tijdens zijn optredens, voor de kenners is dit een album track geweest van Wesley maar nu opnieuw ingezongen. Origineel is van Son By Four - A Puro Dolor, wellicht beter bekend door de versie van Gordon. 
Op dit moment werkt hij hard aan nieuwe liedjes zodat we nog veel van Wesley zullen gaan horen. 

Nu boeken

Bekend van

 • TV Programma's De Alleskunner, Popstars
 • Winnaar Leids Festival van het Levenslied
 • Winnaar Popstars
 • BUMA.NL Award Grootste Talent
 • 100% NL Award Nieuwkomer Van Het Jaar
 • Sterren.NL Award Beste Nieuwkomer
 • Party Award voor ‘Populairste Party Single’ met de single 'Mooier Dan Mooi'
 • Gastoptredens Toppers In Concert
 • Lid van de herenformatie Gents, samen met Danny Froger en Danny Nicolai
 • duet met Danny Froger, Everybody Needs Somebody To Love.
 • Hits: o.a. Droom Met Mij, Samen Dansen (Everybody Everybody), Omdat Ik Zo Van Je Hou, Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven, Waarom Dans Je Niet Met Mij, Chocolate, Dans Met Me, Dit Is De Dag, Wind Onder Mijn Vleugels, Mooier Dan Mooi (duet met Monique Smit), Ja Jij Bent Het Einde, Ineens Kwam Jij en Nog Geen Siësta (duet Monique Smit) en nú uit de remix 'Ga Dan'.


Binnenkort hier te zien:

7 okt | 01:00 - 01:30

Besloten optreden


😘🙏👌💪 https://t.co/Az4q7NRm1e
Wesley Klein @WWWwesleyklein
3mnd geleden
Op 20 mei komt onze opvolger uit van “Mooier Dan Mooi”. Zet hem alvast in je agenda! 😉 Een paar weken geleden zijn… https://t.co/EuhH8w0BIo
Wesley Klein @WWWwesleyklein
4mnd geleden
Nieuwe single in de maak !! Duet met @moniquesmit kan ik dansen dan 🤪 https://t.co/QStF4bMhoD
Wesley Klein @WWWwesleyklein
5mnd geleden
Lieve mensen😇 Ik en @moniquesmit_insta hebben een klapper van een zomerplaat opgenomen 😇🙏 kan niet wachten om het t… https://t.co/kzefT76ca9
Wesley Klein @WWWwesleyklein
5mnd geleden