Wesley Klein
Exclusief

Nu boeken — € 1495 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Wesley Klein

Wat een paar jaar geleden begint voor de spiegel, draait uit op een veelbelovende zangcarrière. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen. 

Zijn debuutalbum Vandaag En Morgen verschijnt in 2010, en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens Toppers In Concert. Rene Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré.
In september 2012 volgt zijn studio album Volg Je Hart. Ook in 2013, 2014 en 2015 staat Wesley als gast tesamen met Danny Froger en Danny Nicolay voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 enthousiaste mensen te zingen!

2014 is het jaar dat Wesley begint aan een nieuwe uitdaging samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Met z’n drieën vormen ze Gents. De eerste single “Dans en zing” is een groot succes.
Ook solo zit Wesley niet stil, met frisse, jonge producties gaat hij verder op zijn ingeslagen weg. Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn nieuwe album Onderweg dat enthousiast ontvangen is. De schijf is gevuld met fijne, dansbare nummers. Afgelopen zomer scoort hij een hit met zijn single Waarom Dans Je Niet Met Mij. Zijn nieuwste single is het swingende Chocolate.


Nu boeken

Bekend van

- Winnaar Leids Festival van het Levenslied
- Winnaar Popstars
- BUMA.NL Award Grootste Talent
- 100% NL Award Nieuwkomer Van Het Jaar
- Sterren.NL Award Beste Nieuwkomer
- Gastoptredens Toppers In Concert
- Lid van de herenformatie Gents, samen met Danny Froger en Danny Nicolai
- Hits: o.a. You Raise Me Up, Angel, Waait Waait Weg en Droom Met Mij, Samen Dansen (Everybody Everybody), Omdat Ik Zo Van Je Hou, Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven en Waarom Dans Je Niet Met Mij


 Binnenkort hier te zien:

2 jun | 23:00 - 23:30

Besloten optreden


Wat een feest op# # 🎤🎤🎤😀😀😀 alle liedjes uit volle borst meezingen top camping !!! 👍 nu door... https://t.co/ofJC3oScho
Wesley Klein @WWWwesleyklein
3u geleden
Was top in# 👌🎤 nu door naar# gas erop ! 😁
Wesley Klein @WWWwesleyklein
4u geleden
We gaan zo beginnen# #
Wesley Klein @WWWwesleyklein
6u geleden
Wat een weertje !!! De clip# al meer dan 200000x bekeken 😁👌delen jullie nog even mee ?! X wesley... https://t.co/f1TtpzXkZ2
Wesley Klein @WWWwesleyklein
9u geleden
Was top in# # nu onderweg naar huis 😁🎤👌 morgen hebben we 3 optredens #drunen #molenschot... https://t.co/alrVsCtgyf
Wesley Klein @WWWwesleyklein
1d geleden