Nickelbass
Exclusief

Nu boeken — € 795 exclusief BTW & Buma
Exclusief Licht & Geluid

Over Nickelbass


Nickelbass, ook bekend als Bram Koopmans, is een veelzijdige DJ en producer. Op slechts 14-jarige leeftijd begon hij met produceren op de computer van zijn vader. Zodra hij genoeg geld had gespaard, kocht hij zijn eigen pc, waardoor hij al zijn tijd kon besteden aan het uitwerken van zijn ideeën, wat resulterend in tientallen producties. Verschillende top 100 DJ's volgens DJ MAG, zoals Hardwell, Kris Kross Amsterdam, en verschillende radiostations zoals SLAM! en 538 hebben meerdere remixen en bootlegs van hem gesteund.

In 2018 trok hij nationale aandacht met zijn nummer "Een Atje Voor De Sfeer," dat hij samen met de Gebroeders Ko uitvoerde. Daarop volgde nog een single met Joeri Plaizier: Wankel. Hoewel het publiek de laatste jaren misschien wat minder van hem gehoord heeft, heeft Bram zeker niet stilgezeten! Zo zat hij samen met Nicky Romero in de studio en schreef hij onder andere mee aan de nieuwste single van Ferry de Lits: In Elk Stadje. In 2023 is Nickelbass terug van weggeweest en tekent hij exclusief bij Berk Music.

Achter de draaitafels is Nickelbass zeer geliefd vanwege zijn pakkende sets. Zijn live sets zijn gevuld met energie en passie, en het is een waar genot om ze bij te wonen. Nickelbass mengt moeiteloos verschillende muziekgenres, waaronder Nederlandse geluiden, wat een succesvolle formule is die altijd aanslaat.

Nickelbass is druk bezig in de studio, dus nieuwe muziek laat dan ook niet lang op zich wachten! 

Nu boeken

Bekend van


  • Allround DJ
  • Tekstschrijver & Producer