Ferry de Lits
Exclusief

Nu boeken — € 1295 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten,achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart”, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.
Ferry bestormt de hitlisten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.
Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.
Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met zijn nieuwe single, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.
 

Nu boeken

Bekend van

  • Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen
  • Duetten met Django Wagner (Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn)
  • Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart
  • Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ejoo Ejoo, Ademloos Door De Nacht, Als Ik Jou Zie, Ik Wil Vanavond, Is 't Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen, Waar Ga Je Heen, Ik Neem Er Een Op Morgen, Tik Tak, Doe De Ferry, Iedereen Wist 't en Ademloos Door De Nacht
Binnenkort hier te zien:

22 dec | 20:00 - 20:20

Evenementenhal Gorinchem

Gorinchem

RT @Frankboyvanwijk: Al jarenlang een topper van het Nederlandse lied @ferrydelits Nu op RADIONL met zijn hit van dit jaar Nu is het klaar
Ferry de Lits @ferrydelits
6d geleden
Achter de schermen bij de opnames van Hart Voor Muziek https://t.co/IITs4hOBwo
Ferry de Lits @ferrydelits
2w geleden
Raalte laat je HOREN https://t.co/3JyVqc88WF
Ferry de Lits @ferrydelits
2w geleden
We zijn de zaterdag goed begonnen met een grootse babyborrel in overpelt 🇧🇪 https://t.co/cf2vjCOcOn
Ferry de Lits @ferrydelits
2w geleden
@SemanTh kun je mij es contacten?
Ferry de Lits @ferrydelits
2w geleden