Ferry de Lits
Exclusief

Nu boeken — € 2495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief M/A Set

1x45 Minuten op aanvraag

Over Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.

Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner. Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainment gehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met Vraag Niet Meer Waarom, met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.

Met zijn nieuwe single Mag Ik Bestellen zal Ferry menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Ferry de Lits gewend zijn is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers?

Nu boeken

Bekend van

  • Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen
  • Duetten met o.a. Jill Helena, Nelis Leeman & Django Wagner
  • Live in Concert met Django Wagner, 5 mei 2023, Effenaar Eindhoven
  • Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart
  • Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ademloos Door De Nacht, Laat Me, Want Jij, Waar Ga Je Heen, Verloren Tijd, Viva Cerveza, In Elk Stadje.en nú uit Mag Ik Bestellen!


Binnenkort hier te zien:

20 apr | 22:00 - 22:30

Besloten optreden