Ferry de Lits
Exclusief

Nu boeken — € 1295 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten,achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart”, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.
Ferry bestormt de hitlisten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.
Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.
Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met zijn nieuwe single, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry. Zijn nieuwste single is het swingende Want Jij.
 

Nu boeken

Bekend van

  • Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen
  • Duetten met Django Wagner (Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn)
  • Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart
  • Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ejoo Ejoo, Ademloos Door De Nacht, Als Ik Jou Zie, Ik Wil Vanavond, Is 't Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen, Waar Ga Je Heen, Ik Neem Er Een Op Morgen, Tik Tak, Doe De Ferry, Iedereen Wist 't, Ademloos Door De Nacht, Nu Is Het Klaar, Wat Is Dan Liefde en I Love You


Binnenkort hier te zien:

23 nov | 23:45 - 00:15

Cafe D'n Brands

Goirle

@GVerbaan Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Daarom is het bij mij altijd zo’n zooi!
Ferry de Lits @ferrydelits
10u geleden
Op dit moment sta ik met 2 liedjes tegelijk in de meeste lijsten! Iets waar ik ontzettend trots op ben! Natuurlijk… https://t.co/jQoebW1iFl
Ferry de Lits @ferrydelits
10u geleden
@vastbeter @ClariceGargard Dat antwoord is heel makkelijk.. sinterklaas en/of zwarte piet ís geen racisme!
Ferry de Lits @ferrydelits
3d geleden
@Verasfeest @GVerbaan Nee nee, waarom zou ik me daar aan storen? Ik vind sjors een van de mooiste mensen van NL
Ferry de Lits @ferrydelits
3d geleden
@GVerbaan Zo is het topper!
Ferry de Lits @ferrydelits
3d geleden