Ferry de Lits
Exclusief

Nu boeken — € 2995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief M/A Set

1x45 Minuten op aanvraag

Over Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.

Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner. Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainment gehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met Vraag Niet Meer Waarom, met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.

Na het succes van de feesthit ‘Kleine Vogel’ vond het gelegenheidsduo het tijd voor een opvolger. En wat voor een! Op een dag is het hier gedaan, dus haal alles uit het leven! Dat is het motto van Nelis Leeman & Ferry de Lits. En ook solo gaat Ferry door! Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met de nieuwste hit! Stap aan boord en vlieg mee naar het zonnige Spanje, waar het leven een feestje is. Laat je meevoeren door de vrolijke klanken van "Met het Vliegtuig naar Spanje." Proost op het goede leven met een ijskoude (Viva) Cerveza in de hand! Nu boeken

Bekend van

  • Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen
  • Optreden 538 Koningsdag - 2024
  • Duetten met o.a. Jill Helena, Nelis Leeman & Django Wagner
  • Live in Concert met Django Wagner, 5 mei 2023, Effenaar Eindhoven
  • Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart
  • Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ademloos Door De Nacht, Laat Me, Want Jij, Waar Ga Je Heen, Verloren Tijd, Viva Cerveza, In Elk Stadje, Mag Ik Bestellen en nú uit Met Het Vliegtuig Naar Spanje


Binnenkort hier te zien:

22 jul | 21:45 - 22:15

Jupiler Bierhal (Kermis Tilburg)

Tilburg