Joeri Plaizier
Exclusief

Nu boeken — € 1195 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Joeri Plaizier

Al sinds enige jaren is Joeri een graag gezien zanger entertainer op diverse evenementen en feesten. Met zijn frisse en moderne sound is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten.

Maar talent alleen is niet de basis voor een succesvolle carrière. Het afsluiten van zijn studie aan de middelbare hotelschool en het werken aan zijn stem heeft ertoe geleid dat Joeri Plaizier heeft besloten om de volgende stap te nemen naar een fulltime zangcarrière. 

Joeri sloeg met zijn single 'Paradijsje' een nieuwe muzikale weg in. Wat gelijk door het publiek gewaardeerd werd. De passende opvolgers 'Extase', 'Toveren', 'Dansen In Het Donker' en natuurlijk de hit 'Wat Ik Voel' zijn nummers die niet meer weg te denken zijn op ieder feest. Deze goedlachse artiest weet als geen ander zijn enthousiasme voor het Nederlandse lied over te brengen op het publiek.

Het nummer Meisje is, zoals Joeri Plaizier zelf zegt, een volks nummer met een dansbaar sausje. Een zomers nummer met een zomerse clip. ‘Meisje’ is vanaf nu overal te beluisteren!

Nu boeken

Bekend van

Frisse & Moderne sound

Hits o.a
  • Wat Ik Voel, Paradijsje, Extase, Toveren, Dansen In Het Donker, Zeldzaam Mooi, Hartslag en 100.000 nachten.
  • Samenwerking met DJ producers duo Hak Op De Tak, After.
  • Optreden o.a DutchValley


Binnenkort hier te zien:

1 jul | 20:00 - 20:30

Lukwelpark

Oosterhout