Arjon Oostrom
Exclusief

Nu boeken — € 1695 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Arjon Oostrom

Arjon Oostrom, misschien wel één van de meest succesvolle Nederlandse feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op z’n kop..

Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer Zakka Zakka.(inmiddels een klassieker) Deze hit scoorde goed in de hitlijsten en werd ook bekroond met de Party Award voor “Beste Party Single”. Daarnaast sleepte Arjon ook de award “Beste Opkomende Artiest” in de wacht in 2022 werd hij bekroond met de Party Award voor ”Populairste party artiest van 2022. In 2012 denderde de hit machine door met o.a. “Schudden”. In de zomer van 2014, breekt hij echt door, met zijn grootste hit: “Pure Verleiding”. Deze single stond op één in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en de Tv Oranje Top 30. Dit succes werd doorgezet, en er volgde nog meer feestplaten zoals: “Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer”, “Hey Ga Je Mee Op Stap”, “Vrijmibo”, “Feestcafe”, “Arjon`s Party Medley”, “Wat ik nodig heb”. Bij elkaar zijn deze singles goed voor ruim 10 miljoen views op YouTube en ruim 50 miljoen streams op Spotify.

Van kroeg tot festival Arjon maakt er altijd een geweldig feest van. Arjon stond dan ook reeds op festivals zoals: 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Indian summer festival, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantieoorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunnybeach, Gran Canaria en Chersonissos. Arjon is niet te stoppen, naast projecten met diverse collega artiesten brengt hij diverse solo platen uit.

Brabant, hij is er geboren en getogen. Tijd voor een ode aan deze prachtige provincie, waar bier nog steeds een pilske is. Arjon Oostrom – Voel Je Welkom (Hier In Brabant) is vanaf nu overal te beluisteren.  

Nu boeken

Bekend van

  • Party Award 'Populairste Party Artiest'
  • Optredens o.a. Paaspop en jouw kroeg op de hoek
  • Party Award 'Opkomende Partyartiest' & 'Beste Partysingle voor Zakka Zakka'
  • Samenwerkingen met o.a. de PartyfrieX, Jeroen van Zelst & Special Krew
  • De VrijMiBo Show
  • Hits o.a. Pure Verleiding, Zakka Zakka,Schudden, Oei Oei, Ik Hou Van Alle Vrouwen, Eén Lange Nacht Met Jou, Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien, Hey Ga Je Mee Op Stap, Kom Maar Op, Een Eigen Huis, Instagram, Allemaal, Wat Ik Nodig Heb, Ga Je Mee en nú uit Voel Je Welkom