PartyfrieX
Exclusief

Nu boeken — € 2595 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over PartyfrieX

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single "Ik Moet Zuipen" zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden.

Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie! Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak.
Met de track 'Schele' met collega Arjon Oostrom samen weten ze een feestje te bouwen. 

Feesten doe je gegarandeerd met single van PartyfrieX - Ballentent! Een aanstekelijke beat en een tekst die je direct meezingt. De perfecte track om je weekend in te luiden en je helemaal uit te leven. Dus zet je beste dansschoenen maar alvast klaar en ga los op de feestelijke klanken van PartyfrieX - Ballentent! 

We konden er niet omheen, de evergreen carnavalsplaat Hendjes De Lucht In is voor velen een echte klassieker. Reden genoeg om hem vlak voor carnaval in een nieuw jasje te steken. De hit ‘Héndjes’ is nu door PartyfrieX tezamen met Plug 'N Play in een party-feest remix gegoten!

Nu boeken

Bekend van

  • Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met Ik Moet Zuipen
  • Party Award Populairste Opkomende Party artiest PartyfrieX
  • Party Award Beste Partysingle voor Turbonaise
  • Party Award Beste Partysingle voor Ik Moet Zuipen
  • Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 voor John (Met Z'n Accordeon)
  • Album Partyfreak
  • Samenwerking met Arjon Oostrom single Schele
  • Samenwerking met Plug 'N Play, Hèndjes
  • Hits o.a. Turbonaise, Deze Kroeg (Ya Ya Jippie ), Leef Voor Het Weekend, Handen Omhoog, Meter Bier, Elke Keer Hetzelfde en John (Met Z'n Accordeon), Maximaal, Ik Het Gezopen, Vreten, Vakantie, Naar De Klote, Ik Moet Zuipen, Oktoberfest, Partyfreak, Schele, Stil Hier In M'n Stamcafé, Hey Meid en Avonturen.


Binnenkort hier te zien:

9 jun | 00:00 - 00:30

Besloten optreden