Jeroen van Zelst
Exclusief

Nu boeken — € 995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje. Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder) en zijn duet met Omroep Brabant DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij.

In 2014 kwam Jeroen met zijn debuutalbum: Alle Remmen Los! In het voorjaar van dat jaar won hij de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Sinds 2014 heeft Jeroen alles behalve stilgezeten, van een hardstyle plaat met Ransom (Beesten Van De Nacht) tot de tropische deuntjes van zijn plaat Billekes, met zijn repertoire zet hij elk feest volledig op zijn kop. Niet alleen met muzikaal maar ook online is Jeroen een duizendpoot, van TikTok tot Facebook & Instagram. Met zijn gevoel voor humor weet hij overal de lachers op zijn hand te krijgen. 

Najaar 2022 verscheen een echte feestplaat met een hoog meezing gehalte, Zigeunerjongen. Ook voor carnaval 2023 heeft Jeroen al plannen. Er is al een demo, die hij later dit jaar gaat uitwerken in de studio. Jeroen is een veel geziene zanger tijdens carnaval. Hij noemt het zelf ook het mooiste feest van het jaar.
Jeroen is zowel binnen als buiten de carnavalsperiode een veel geboekte feestzanger in kroegen, op feesten en partijen. 

Jan Biggel schreef deze nieuwe hit, Jeroen van Zelst maakt er een knaller van: Ik Wil Met Jou Naar Bed


 
 

Nu boeken

Bekend van

  • Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury
  • Aanstormend Talent Festival Van Het Levenslied
  • Optredens o.a. DutchValley
  • Sensation Waailand Anthem Song, Beesten Van De Nacht
  • Hits o.a. Dansen, Hef Het Glas, Boeren, Ja Dat Komt Door Jou, Ze Is Veel Ouder (Duet Met Arjon Oostrom), Wat Hebben We Gelachen, Cola of Sinas, Vroeger Was Alles Beter, Vergeet Niet Om Te Drinken, Vanavond, Voor Even Vrijgezel, Proosten Proosten Proosten, Zigeunerjongen en nu uit Ik Wil Met Jou Naar Bed.
  • 100% gezelligheid


Binnenkort hier te zien:

12 feb | 17:30 - 18:00

Feesttent de Kraaienvangers

Heeze