Monique Smit
Exclusief

Nu boeken — € 2295 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief A / M set

Over Monique Smit

Monique is inmiddels niet meer weg te denken van televisie en radio. Ze werd bekend met het tv-programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer. In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het Tien-programma Just the Two of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begon. Haar partner in dat programma was Xander de Buisonjé. Monique en haar partner verloren de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis.

Voor Kerst 2006 zong ze met broer Jan het liedje Kerst voor iedereen, dat als b-kant verscheen op de single Cupido. In 2007 tekende ze een platencontract, waarna haar eerste solosingle Wild eind juni uitkwam.

Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit Wild werd ze gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét gezicht van dit muzikale kinderprogramma. Vanaf 2010 presenteerde Monique met onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was.

Het duet Eén zomeravond met jou dat ze in 2011 uitbracht samen met Tim Douwsma, is een cover van het Italiaanse lied Sara perche ti amo van Ricchi e Poveri. In 2013 namen Monique en Tim samen een album op, waarvan de nummers Langzaam Wordt Het Zomer, Dromen Van Elkaar en Even Niet Hier als singles zijn uitgebracht.

In november 2014 verscheen het eerste deel van 2 Kleine Kleutertjes, een samenwerking met haar broer Jan. Het is uitgegroeid tot een uniek project en bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en kende een theatervoorstelling speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door Monique. Naast 2 Kleine Kleutertjes deel 1, dat de status van dubbel platina haalde, verscheen er ook een DVD uit die 23 weken op nummer 1 stond in de DVD Charts en is in oktober 2016 deel 2 uitgebracht (gouden status).

Monique Smit heeft in haar single ‘Gebarentaal’ een bijzonder onthullende boodschap verborgen in haar video. Op de onlangs verschenen single Ga Jij Dan Met Me Mee heeft Monique meegeschreven. Een feel good-meezinger over een zwoele zomeravond waar ze dansten en proosten op de prille liefde. Is dit ware liefde of…?

Haar nieuwste plaat is 'Alle Kamers' dat enthousiast is ontvangen door de media en is overal te beluisteren én te zien! De videoclip is opgenomen in de altijd mooie Turkse Riviera, Kemer.
Monique is natuurlijk razend enthousiast, haar collega’s Jeffrey Heesen en Quincy Wilson hebben met haar vaste producer Waylon van der Heijden meegeschreven aan deze nieuwe energieke en dansbare meezinger. ‘Alle Kamers’ is de nieuwe single van Monique en is ongetwijfeld een kanshebber voor een nazomerse successingle.

Multitalent Monique is van vele markten thuis, met haar herkenbare, Nederlandstalige repertoire in haar set enorm geschikt voor events waar gedanst en gedronken mag worden en met haar repertoire speciaal voor kindershows is ze dé artiest bij uitstek voor de jongere gasten! 

Nu boeken

Bekend van

  • KidsPop
  • Duettenalbum met Tim Douwsma
  • Multimedia project 2 Kleine Kleutertjes, Kleuterpop
  • Party Award voor ‘Populairste Party Single’ met de single 'Mooier Dan Mooi'
  • Hits o.a. Eén Zomeravond Met Jou (duet Tim Douwsma) Blijf Je Vanavond, Twijfelaar, Nog Geen Siësta (duet Wesley Klein) en Alle Kamers.