Stef Ekkel
Artiesten

Nu boeken — € 2795 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten

Over Stef Ekkel

Na de succesvolle singles Op Een Terrasje, De Griekse Melodie en Een Koffer Vol Met Dromen kwam de landelijke doorbraak met De Woonboot. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

In 2016 neemt Ekkel samen met René Karst de hit Liever Te Dik In De Kist op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016. Door de jaren heen kan Stef talloze hits bijschrijven.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live – optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

In zijn nieuwste single "Wordt Nooit Verliefd" laat Stef Ekkel horen dat hij volgens zijn moeder niet meer moet dwalen door de liefde. Met zijn kenmerkende stem brengt Stef deze echte meezinger, waarin velen zich zullen herkennen. "Wordt Nooit Verliefd" is een nummer waarmee Stef Ekkel wederom bewijst waarom hij een van de meest geliefde Nederlandstalige artiesten is. 

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken


Binnenkort hier te zien:

5 dec | 00:00 - 00:00

Vakantiehotel Der Brabander

Winterberg