Stef Ekkel
Artiesten

Nu boeken

Over Stef Ekkel

Na de succesvolle singles Op Een Terrasje, De Griekse Melodie en Een Koffer Vol Met Dromen kwam de landelijke doorbraak met De Woonboot. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit “De Smokkelaar”. Johnny noemt Stef een waardige opvolger, het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single Top 100. In 2016 neemt Ekkel samen met René Karst de hit Liever Te Dik In De Kist op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016. Door de jaren heen kan Stef talloze hits bijschrijven, hij is inmiddels toe aan zijn tweede (dubbele) Best Of album. Op het podium weet Stef van geen ophouden, hij weet van elk optreden een feest te maken! 

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live – optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken

Binnenkort hier te zien:

10 okt | 19:30 - 21:30

Fruittuin Verbeek

Oldebroek

## #nomorewordsneeded #staystrong #❤️ https://t.co/L7UxqC1pVx
Stef Ekkel @stefekkelkampen
2u geleden
Inschrijven kan tot 18:00 uur https://t.co/PDaZNaRJOZ
Stef Ekkel @stefekkelkampen
1d geleden
Heeft onlangs een foto geplaatst https://t.co/Vf226qIe8j
Stef Ekkel @stefekkelkampen
1w geleden
@fransbauer_ Heel veel sterkte vandaag!
Stef Ekkel @stefekkelkampen
3w geleden
Gezellig even magneetvissen met mijn zoon nigell.0388 https://t.co/ZJZKw18joH
Stef Ekkel @stefekkelkampen
3w geleden