Nelis Leeman
Exclusief

Nu boeken — € 895 exclusief BTW
1 x 30 minuten
Inclusief M set

Over Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe's en feestzalen. 'Ik Hou Van Jou' is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.
 
In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen.
Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen.

In het voorjaar van 2018 verscheen zijn debuutalbum, het is tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met Nelis Leeman!

 

Nu boeken

Bekend van

  • De hit: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben
  • Vakjuryprijs tijdens DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam 2013
  • Party Award voor Populairste Opkomende Party DJ 2015
  • Party Award Populairste Opkomende Artiest Vakjury 2016
  • De hit Schudden in samenwerking met Arjon Oostrom
  • Hits: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben, Ik Hou Van Jou, Ik Heb Jou Niet Nodig Schat, Dans Met Mij, Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht en LeugenaarFoto's Koningsnacht MADE staan op de Pagina van https://t.co/CWTDq48Fp3
@djnelisleeman
2mnd geleden
Koningsdag bij de Korenbeurs & cafe de Tijd!! Vergeet ook niet de pagina Made4Events te like’n https://t.co/YzIrOIX8yb
@djnelisleeman
2mnd geleden
Afgelopen maanden druk in de studio's, meerdere clips opgenomen en het album afgerond. 6 mei na afloop van Hart voo… https://t.co/9eGA5tT7c9
@djnelisleeman
2mnd geleden
Hart voor Muziek 6 mei 2018 https://t.co/7zzdiRgErB
@djnelisleeman
3mnd geleden