Nelis Leeman
Exclusief

Nu boeken — € 1195 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief M set

Over Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland: je kon geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoorde Nelis met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen die inmiddels de bijna 10 MILJOEN keer gestreamd is en verguld is met een GOUDEN AWARD!

Na 'Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben' brengt Nelis hits uit als: 'Bailar, Bailar', 'Kleine Vogel', 'Jij Was m'n Beste Vriend', 'Leugenaar' en 'Kleine Vogel' samen met Ferry de Lits. Nu vond Nelis het weer tijd worden voor iets nieuws. Dit keer covert hij ‘Een Gitaar In De Nacht’ een bewerking van Bobby Prins die voor Nelis een speciale betekenis heeft. Tijd om deze evergreen samen met Waylon respectvol op te poetsen. Met deze plaat wil Nelis zich als zanger nog beter op de kaart zetten en hoopt hiermee wederom de Nederlandstalige hitlijsten te bestormen.

Wil jij ook meer weten over Nelis volg hem dan op de socials 

Nu boeken

Bekend van

  • De gouden hit: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben
  • Duet met Ferry de Lits (Kleine Vogel)
  • Singles: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben, Ik Hou Van Jou, Ik Heb Jou Niet Nodig Schat, Dans Met Mij, Leugenaar, Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde, Bailar Bailar, Als Jij Had Gedacht, Kus Me 1 Keer Kus Me 2 Keer en nú uit Een Gitaar In De Nacht!