De Alpenzusjes
Exclusief

Nu boeken — € 2295 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over De Alpenzusjes

Dé party act voor al je feesten!
De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.
De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop.

“Trek al die Glühwein flessen maar vast open want het hele winterseizoen zijn ze anders niet meer aan te slepen! In deze nieuwe feestknaller vd Alpenzusjes vliegen de flessen Glühwein en de Après-ski gezelligheid je om de oren! “
Check snel de videoclip!

Wat ze ook ten gehore brengen, de voetjes kunnen van de vloer en samen met de Alpenzusjes feest iedereen tot diep in de nacht.

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Nu boeken

Bekend van

  • Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act
  • Optredens bij Life 4 You, Utopia en de Dansmarathon
  • Nominatie Party Awards 2015 Populairste Party Act
  • Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei, Wienie, Wienie, Wil Jij De Mijne Zijn, Like A Prayer, Springwals, Kus Me Niemand Kijkt, Dit Lijkt Wel Apres-Ski en nú uit Glühwein.
  • Samenwerking met PartyfrieX, Kannie Dansen en met Jan Biggel, Superman
  • De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren


Binnenkort hier te zien:

29 sep | 22:30 - 23:00

Feesttent Siddeburen

Siddeburen