John de Bever
Artiesten

Nu boeken — € 3995 exclusief btw en buma
1 x 30 minuten

Over John de Bever

John de Bever breekt landelijk door met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (ruim 22 miljoen views op YouTube)! Zijn leven is een successtory. Hij is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner, speelt in de Nederlandse en Belgische eredivisie en wordt in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’!

Een Gouden én Platina plaat, NR1 posities, duetten met Marianne Weber én de samenwerking met Jan Smit, André Rieu en Jack van Gelder (‘Wij Zijn Nederland’) behoren tot de hoogtepunten uit de carrière van de sympathieke en altijd goed geklede volkszanger! Hij wordt omarmd door sporters, supporters én onze ‘Oranje Leeuwinnen’. In het verleden werkte hij ook samen met o.a. Anny Schilder en Koos Alberts.

Sinds het voorjaar van 2022 is John te zien in zijn eigen realityserie genaamd 'De Bevers' dat wekelijks om 20.30 uur werd uitgezonden door RTL 5. Met dit programma behoorde De Bever in 2022 bij de laatste drie genomineerde op het Gouden Televizier-Ring Gala.

John de Bever weet tijdens een optreden het publiek aan zich te binden. De grootste hits ontbreken niet en het repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek.

Nu boeken

Bekend van


  • Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
  • 't Is Moeilijk Bescheiden Te Blijven
  • Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven
  • Ik Ga Leven
  • Een Vriend Voor Het Leven