Tamara Tol
Exclusief

Nu boeken — € 995 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Tamara Tol

Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara Tol al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden.
Vanaf de middelbare school zingt Tamara al in lokale bandjes. Ze krijgt nationale bekendheid met haar deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow en Vocaal Centraal. Hoogtepunten zijn de optredens in het voorprogramma van de concerttour van The Bold & The Beautiful in Ahoy.
Ook neemt ze deel aan het Nationale Songfestival waar ze een lieveling van het publiek is. Gedenkwaardig is haar duet met Paul de Leeuw in zijn tv programma “Laat de Leeuw”.
Tamara draagt onze Nederlandse soldaten in den vreemde een warm hart toe, ze reist verschillende keren af naar o.a. Bosnië en Afghanistan om te zingen voor de uitgezonden soldaten.
Onder leiding van Piet Souer brengt Tamara in 2006 haar eerste Nederlandstalig solo album uit. In 2009 brengt ze in Nederland en Duitsland het album Ich Will Leben uit. Beide albums zijn enthousiast ontvangen. Tamara richt zich nu op Nederlandstalig repertoire en zingt vrolijke, gezellige liedjes. Met deze nummers laat ze haar publiek genieten van haar vrolijke en zonnige karakter. Het jaar 2016 begint goed voor de sympathieke zangeres Tamara Tol met de release van haar nieuwe album Laat Ons Klinken. Tamara is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen na haar eerdere successen met Engels – en Duitstalige platen. Ze keert terug naar Nederlandstalige teksten en kiest nu voor gezellige, aanstekelijke Nederlandstalige platen. De goedlachse zangeres heeft de afgelopen periode een aantal vrolijke nummers opgenomen zoals Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen en He Schatje He, deze nummers zijn, evenals een aantal langzamere nummers, terug te vinden op het album. Na haar succesvolle duet met Jaman gaat Tamara weer solo verder. Haar nieuwe single Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen is een frisse voorjaarsplaat geworden. 

 

Nu boeken

Bekend van

  • Deelname Hennie Huisman's Soundmixshow
  • Voorprogramma concerttour The Bold & The Beautiful
  • Vocaal Centraal
  • Duits album Ich Will Leben
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Het vrolijke duet Je Bent Nog Mooier Dan Mooi met Jaman
  • Hits o.a. Zeg 't Met Bloemen, Kom Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen, He Schatje He en Laat Deze Nacht Nog Heel Lang Duren

RT @AmstelBierhal: Vandaag beginnen we extra vroeg met o.a. @franksmeekens, @frankverkooyen, @theodoormusic, @djnelisleeman en vele andere!…
@TamaraTol
1mnd geleden
Vanmiddag om 17:00uur treed ik op in @AmstelBierhal in Tilburg. Misschien tot straks! https://t.co/vIt2NjjOnX
@TamaraTol
1mnd geleden
Bij Share a perfect day @HitsNL. Duet met @Zangerjaman "Je bent nog mooier dan mooi". https://t.co/79AzIiZ1mB
@TamaraTol
1mnd geleden
Even gezellig met mijn platenbaas van @BerkMusic bij de CD presentatie van Jaman. https://t.co/qHHeieqB93
@TamaraTol
1mnd geleden
Hard aan het werk in de studio van Kees Tel die een Top liedje voor me heeft geschreven. "Ik denk dat het liefde is… https://t.co/JsrrTr4AKM
@TamaraTol
2mnd geleden