Tamara Tol

Nu boeken — € 995 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Tamara Tol

Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara Tol al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden.
Vanaf de middelbare school zingt Tamara al in lokale bandjes. Ze krijgt nationale bekendheid met haar deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow en Vocaal Centraal. Hoogtepunten zijn de optredens in het voorprogramma van de concerttour van The Bold & The Beautiful in Ahoy.
Ook neemt ze deel aan het Nationale Songfestival waar ze een lieveling van het publiek is. Gedenkwaardig is haar duet met Paul de Leeuw in zijn tv programma “Laat de Leeuw”.
Tamara draagt onze Nederlandse soldaten in den vreemde een warm hart toe, ze reist verschillende keren af naar o.a. Bosnië en Afghanistan om te zingen voor de uitgezonden soldaten.
Onder leiding van Piet Souer brengt Tamara in 2006 haar eerste Nederlandstalig solo album uit. In 2009 brengt ze in Nederland en Duitsland het album Ich Will Leben uit. Beide albums zijn enthousiast ontvangen. Tamara richt zich nu op Nederlandstalig repertoire en zingt vrolijke, gezellige liedjes. Met deze nummers laat ze haar publiek genieten van haar vrolijke en zonnige karakter. Het jaar 2016 begint goed voor de sympathieke zangeres Tamara Tol met de release van haar nieuwe album Laat Ons Klinken. Tamara is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen na haar eerdere successen met Engels – en Duitstalige platen. Ze keert terug naar Nederlandstalige teksten en kiest nu voor gezellige, aanstekelijke Nederlandstalige platen. De goedlachse zangeres heeft de afgelopen periode een aantal vrolijke nummers opgenomen zoals Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen en He Schatje He, deze nummers zijn, evenals een aantal langzamere nummers, terug te vinden op het album. Na haar succesvolle duet met Jaman gaat Tamara weer solo verder. Op dit moment gaat ze het land in met haar single 'Casanova'.

 

Nu boeken

Bekend van

  • Deelname Hennie Huisman's Soundmixshow
  • Voorprogramma concerttour The Bold & The Beautiful
  • Vocaal Centraal
  • Duits album Ich Will Leben
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Het vrolijke duet Je Bent Nog Mooier Dan Mooi met Jaman
  • Hits o.a. Zeg 't Met Bloemen, Kom Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen, He Schatje He, Laat Deze Nacht Nog Heel Lang Duren en Als Ik Kijk In Je Donkere OgenWoensdag was Peter Kok (Geenfield&Cook) bij mjj op bezoek. Hij heeft een paar prachtige songs geschreven en zocht d… https://t.co/reUTt4Ouct
@TamaraTol
1w geleden
@TamaraTol
1mnd geleden
Wat een feest dat ik weer als gastzangeres ben gevraagd door deze geweldige band. Mensen, als je van Elvis Presley… https://t.co/hxTTKJGD2l
@TamaraTol
2mnd geleden
Zouden jullie misschien ook nog een keertje op de RedRoomApp of op de site van The Voice of Holland willen stemmen… https://t.co/IM67SPuqD5
@TamaraTol
2mnd geleden
Om 11:00 zingen wij (De Proppies) in De Mariakerk te Volendam 🙏🎄🎅🤶🤶🤶🤶🤶# https://t.co/gJyF8hLSEP
@TamaraTol
2mnd geleden