Mike Alderson
Exclusief

Nu boeken — € 795 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Mike Alderson

Mike wordt op 29 november 1993 geboren in Roosendaal. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Mike is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een entertainer.

Ondanks dat Mike pas net ben begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen hem volgen en geïnteresseerd zijn in wat hij doet.

Met zijn stem en afwisselende repertoire is het een feestje wanneer Mike Alderson op de bühne staat. Mike zal niet stilzitten en zichzelf ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt. De vervolg singles zijn het mooie Zo Graag en zijn eigen versie van Never Nooit Meer.

De single Door Jou, is ontstaan uit de studio van Sonic Solutions. Hans Louws is verantwoordelijk voor de tekst en de clip is opgenomen in Parijs. We wilden werken naar een leuk volks stijltje, maar toch de Mike Alderson-stijl houden. Door het catchy refrein zijn we zeer tevreden over het eindresultaat.

Mike Alderson één van de vaste entertainers van de Skihut Rotterdam. Komt deze week met een kroegenknaller, je moet het ervan nemen, Gooi die remmen los!

Deze singles zijn energiek, dansbaar en zal naar verwachting snel blijven hangen bij het publiek. Bekijk de complete video online.

Nu boeken

Bekend van

  • Hits o.a. Alleen Maar Dansen, Zo Graag, Door Jou en nú uit Alle Remmen Los
  • Eigen versie van Never Nooit Meer
  • Alleen Maar Dansen remix, door de Mannen van Weleer