Schorre Chef & MC Vals
Exclusief

Nu boeken — € 1.495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Schorre Chef & MC Vals

Voor Schorre Chef & MC Vals uit Eindhoven is het allemaal met een grote grap begonnen. Eind 2016 hebben zij voor de grap de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’ geschreven en uitgebracht.

Dit nummer werd op social media razendsnel verspreid wat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés en een samenwerking met de PartyfrieX. Samen hebben zij toen het nummer ‘Ik Moet Zuipen!’ opnieuw uitgebracht. Dit nummer is inmiddels uitgeroepen tot beste feesthit van 2018 door BUMA NL! Met ruim 10 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden. Wanneer Schorre Chef & MC Vals dit nummer zingen draait het barpersoneel overuren.

Na ‘Ik Moet Zuipen!’ hebben Schorre Chef & MC Vals niet stil gezeten. De afgelopen jaren volgde de nummers Met Me Mee’. Met Carnaval 2018 brachten zij het nummer ‘Pakske Polonaise’ uit waar vele carnavalsvierders de polonaise op lopen. In de zomer van 2018 volgde het feestnummer ‘Alles kan!’. De carnavalsplaten van 2019 'Wie Laait Me Op?', 'Nie Te Lauw en 'Brassen' zijn nu overal te beluisteren!

Ook hun nieuwste is weer een regelrechte partyhit!

Wanneer de dames maar af en aan lopen bij de buurman van Schorre Chef & MC Vals is het tijd om poolshoogte te nemen. Wat blijkt: de bril van die schele van hier neffe werkt als een ware vrouwenmagneet. Tijd om de glazen uit de bril te knallen met de nieuwste carnavalsknaller: Die Schele Van Hier Neffe .

Happy hardcore X Partystyle! Dr. Rude gaat samen met Schorre Chef & MC Vals en Het Tempo Team terug in de tijd. Samen gaan ze los Als Een Malle, het anthem van Snowbass Festival 2024!

Nu boeken

Bekend van

  • Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met PartyfrieX voor Ik Moet Zuipen
  • Party Award Beste Feestsingle met PartyfrieX voor Ik Moet Zuipen
  • Publieksprijs Lampegats Liedjesfist in 2017 en 2018
  • Hits o.a. Ik Moet Zuipen, Bietje Bas, Saluti (Di Propati), Handen hoog, Wie Laait Me Op, Brassen, Pakske Polonaise en Niet Te Lauw
  • Samenwerkingen met Dr. Rude
  • Nú uit, Die Schele Van Hier Neffe


Binnenkort hier te zien:

20 apr | 20:00 - 20:30

Brabantse Wal Festival

Hoogerheide