Schorre Chef & MC Vals
Exclusief

Nu boeken — € 1.495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Schorre Chef & MC Vals

Voor Schorre Chef & MC Vals uit Eindhoven is het allemaal met een grote grap begonnen. Eind 2016 hebben zij voor de grap de carnavalskraker ‘Ik Moet Zuipen!’ geschreven en uitgebracht.

Dit nummer werd op social media razendsnel verspreid wat leidde tot vele optredens op kermissen, feesttenten en cafés en een samenwerking met de PartyfrieX. Samen hebben zij toen het nummer ‘Ik Moet Zuipen!’ opnieuw uitgebracht. Dit nummer is inmiddels uitgeroepen tot beste feesthit van 2018 door BUMA NL! Met ruim 10 miljoen views op Youtube is ‘Ik Moet Zuipen!’ een echte tophit geworden. Wanneer Schorre Chef & MC Vals dit nummer zingen draait het barpersoneel overuren.

Na ‘Ik Moet Zuipen!’ hebben Schorre Chef & MC Vals niet stil gezeten. De afgelopen jaren volgde de nummers Met Me Mee’. Met Carnaval 2018 brachten zij het nummer ‘Pakske Polonaise’ uit waar vele carnavalsvierders de polonaise op lopen. In de zomer van 2018 volgde het feestnummer ‘Alles kan!’. De carnavalsplaten van 2019 'Wie Laait Me Op?', 'Nie Te Lauw en 'Brassen' zijn nu overal te beluisteren!

Ook hun nieuwste zomersingle 2023 'Saluti (Di Propati)' is weer een regelrechte partyhit!

Wie kent de leus niet: "Saluti di propati, hangt ie niet dan staat ie, hopsakee daar gaat ie.” De inspiratiebron voor de allernieuwste single van Schorre Chef & MC Vals.
Tijdens de vele ‘Ik Moet Zuipen’ avonden van de mannen kwam deze leus voorbij, dus meer dan genoeg reden om er een heuse feestknaller van te maken. Deze zomer staat er weer van alles op stapel, deze jongens gaan het nog ver schoppen! 

Nu boeken

Bekend van

  • Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met PartyfrieX voor Ik Moet Zuipen
  • Party Award Beste Feestsingle met PartyfrieX voor Ik Moet Zuipen
  • Publieksprijs Lampegats Liedjesfist in 2017 en 2018
  • Hits o.a. Ik Moet Zuipen, Bietje Bas, Handen hoog, Wie Laait Me Op, Brassen, Pakske Polonaise en Niet Te Lauw
  • Samenwerkingen met Dr. Rude
  • Nú uit, Saluti (Di Propati)


Binnenkort hier te zien:

2 feb | 22:30 - 23:00

De Schelft

Noordwijkerhout