Bonte Carlo
Exclusief

Nu boeken — € 995 exclusief BTW & Buma
1 x 60 minuten
Exclusief Licht & Geluid

Over Bonte Carlo

Let’s make the party bont again!

Met een flinke dosis energie, gewapend met zijn unieke remixen en opzwepende draaistijl zorgt de nuchtere Carlo ervoor dat ieder feest van ‘Bont’ naar iets te ‘Bont’ gaat. Inmiddels heeft hij al aardig wat bekroonde party hits om weten te bouwen naar zijn eigen herkenbare sound. Hits als: ‘Explode’, ‘Liberté’, ‘Wat Zullen We Drinken’, ‘Seven Nation Army’, en ‘Cambodia’ werden door hem in de studio onder handen genomen, en zorgen voor een extra energy boost tijdens zijn liveshows.

Jan Smit remix Bonte Carlo produceert dit najaar een party remix voor Jan Smit zijn hit ‘Zolang Je Bij Me Bent’. Nadat de succesvolle single van Jan Smit ‘Zolang Je Bij Me Bent’ van vorig jaar zomer 2021, die nog steeds dagelijks veelvuldig te horen is op de diverse radiostations, de bijna ‘Gouden’ status aan streams aantikt op Spotify, verschijnt nu deze officiële remix van de plaat door Bonte Carlo. De bijzondere samenwerking van deze remix is nu overal te streamen!

Dat hij met zijn eigenzinnige sound en opzwepende draaistijl het in no-time iets te ‘Bont’ weet te maken bewees hij al eerder met zijn optredens tijdens o.a. ‘Snollebollekes Live in Concert Gelredome’, 'Fanzone Formule 1 Spielberg’, ‘Dutch Valley Festival’, ‘Moose Bar XXL Sportpaleis Antwerpen’, ‘Matrixx Live Aan De Kade’ en op de mainstage van 'Total Loss Festival’.

Nu boeken

Bekend van

  • Jan Smit - Zolang Je Bij Me Bent (Remix)
  • Liberté (Bonte Carlo Remix)
  • Jeroen van Zelst - Mijn Liefste Wens (Remix)
  • Lawineboys - Wat Zullen We Drinken (Bonte Carlo Remix)
  • Optredens o.a Total Loss Festival, DutchValley, Moose Bar XXL Sportpaleis Antwerpen en tijdens de F1, Fanzone Oostenrijk


Binnenkort hier te zien:

15 dec | 00:00 - 00:00

Besloten optreden