Echte Vrienden

Nu boeken — € 9795 exclusief BTW
1 x 45 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Echte Vrienden

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: 'Muziek is ons leven’, de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. Deze Echte Vrienden zullen op 11 januari hun gezamenlijke concert geven in de Effenaar in Eindhoven.
De mannen heb samen een album uitgebracht Muziek Is Ons Leven.
Een optreden van 'Echte Vrienden' is vanaf heden exclusief te boeken bij Berk Music.
De duur van een optreden is 45 minuten waarbij de mannen hun grootste hits zowel solo, in duet als in trio zullen zingen. Kortom een uur lang feest met deze Volkse zwaargewichten. Let wel; op evenementen waar zij als solo artiest worden geboekt zullen zijn noch hun duetten, noch het concept 'Echte Vrienden' vertolken. Dit wordt alleen gedaan mits zij in dit concept worden geboekt.  

Nu boeken

Bekend van

  • Frans Duijts behaalde in 2008 landelijke bekendheid met zijn single Je Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij. Zijn debuutalbum Zo Ben Ik Mezelf stond 2 jaar genoteerd in de Album Top 100. Frans heeft inmiddels 7 albums op zijn naam, voor het album Oud & Vertrouwd ontvangt hij een Edison.

  • Peter Beense start zijn zangcarrière in het beroemde café Bolle Jan. Naast zijn werk als zanger is hij ook uitbater van Café Peter Beense in Amsterdam en werkt hij als acteur. Peter heeft 5 albums uitgebracht en is vaste gast bij Holland Zingt Hazes.

  • Django Wagner komt uit een muzikale familie. In 2009 brengt hij de single Kali niet enkel in het Nederlands maar ook in Sinti uit. Django heeft 7 albums uitgebracht, voor het duetten album Samen ontvangt hij een Edison.