Roy Donders
Exclusief

Nu boeken — € 1595 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Roy Donders

Roy Donders, de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop.

Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium. Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan.

Extra speciaal is Waar Ben Je Nou, over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans. In 2019 verscheen de duet single met Wesley Klein, Al Mijn Maten. Ook nam hij de kerstsingle Voor Iedereen De Allermooiste Dagen op, een duet met Corry Konings.
Zonder twijfel één van de allerleukste “nieuwe” kerstliedjes sinds jaren.

Dit jaar zullen we weer veel van Roy horen, zijn laatste single Jongen Van De Handel 2.0 wordt goed ontvangen door het publiek.
De eerste versie van Jongen van de Handel is verschenen ten tijde van de eerste realitysoap 10 jaar geleden! Nú verschijnt de nieuwe Roy Donders versie van deze fijne meezinger. Tijdens de soap konden we regelmatig Roy zingend en dansend zien genieten op de bühne met zijn lijflied. 
De song is geschreven door collega Frank van Etten en iets herschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Succesvolle zanger en realityman niet van de buis weg te denken.
Daarnaast zet Roy wekelijks menig feesttent op zijn kop.
Door het hoge meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium weet Roy het publiek vanaf minuut één te entertainen. 

 

Nu boeken

Bekend van

  • Realitysoap Stylist van het Zuiden, Ranking The Stars, Dancing On Ice,

  • Realityserie op TLC, Discovery+, Altijd Wat Bijzonders, met Roy Donders 

  • Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je 'T Ritme Van M'n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard), Waar Ben Je Nou, De Wereld, Alleen Maar Dansen Met Jou, Er Is Een Tijd Van Komen, Vakantievlam, Margarita en Liefde Kent Geen Grenzen.

  • Duet met Wesley Klein - Al Mijn Maten

  • Duet met Corry Konings - Voor Iedereen De Allermooiste Dagen


Binnenkort hier te zien:

14 maa | 22:00 - 22:30

Besloten optreden