Dean Saunders
Artiesten

Nu boeken — € 995 exclusief BTW
1 x 30 minuten
Inclusief M set

Over Dean Saunders

Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.
 
In 2011 verschijnt zijn debuutsingle You And Me Both. Deze single staat wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3 en Dans Met Mij is Dean veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De single Layla in samenwerking met Tata Mirando is ook weer in de geheel eigen “ik” sound van Dean waarbij de gypsy sound niet kan ontbreken. De single Neem Je Mij Dan Mee is een lekkere zomerse plaat geworden.
Zijn single 'Kom Maar Dichterbij' is een remake van Culture Club (Boy George) - Karma Chameleon een herkenbare zomerse feelgood plaat.
De zomer single "Ik Kies Voor Mezelf'  is wederom een wereldhit omgedoopt in een Dean plaat.

Dean Saunders brengt een nieuwe tropische single uit! 'Ik Kan Met Jou De Wereld Aan' is zijn Nederlandse versie van de wereldhit 'Never Gonna Give You Up van Rick Astley. Een vrolijk en dansbaar nummer, die perfect past bij de start van de lente. Deze release ga je ongetwijfeld horen op de radio en in het café!
 

Nu boeken

Bekend van

  • Winnaar Popstars
  • RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’
  • Hits: o.a. You And Me Both, Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3, Dans Met Mij, Layla, Neem Je Mij Dan Mee, Verlangen, Jij Laat Me Leven nú uit Burgemeester Van De Nacht