Huub Hangop
Artiesten

Nu boeken — € 1.295 exclusief btw en buma
1 x 30 minuten

Over Huub Hangop

Huub Hangop is niet gewoon, een anti-held, grensverleggend, zeldzaam gek, de ene keer serieus en dan weer vol zelfspot en relativerend, de parel van de ernst en de luim, manoeuvrerend tussen carnavaleske meligheid en spitsvondige humor.

Huub boekte de afgelopen 25 jaar successen en meer dan dat. Optredens op podia in cafés, zalen, discotheken, tenten, vliegtuigen en stadions, op pleinen, grasvelden, televisie, radio, vrachtwagens, kruispunten en boten. Zijn nummers zijn bekend tot in de verste vertes: Het Vrachtwagenchauffeurs Lied, Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant’, Wat Ben Je Lelijk Van Dichtbij en Hobbelpaard. Menig Nederlander heeft deze nummers uit vol enthousiasme meegezongen.

Huub Hangop kan natuurlijk niet ontbreken dit jaar en ging hij voor zijn Tosti-Apparaat. Wat direct viral ging over de hele wereld en resulteerde in een regelrechte carnavalskraker.

De zoektocht naar zijn Tosti Apparaat is gestaakt, want Huub Hangop heeft een nieuwe hobby. Net als ongetrouwde stellen & heel wat jonge stellen, doet Huub nu aan: Padellen.  

Mail of bel ons voor de prijs, mogelijkheden en beschikbaarheid.

Nu boeken

Bekend van

Nú uit, Padellen
TikTok-Viral met Waar Is M'n Tosti-Apparaat
Het Vrachtwagenchauffeurslied
Ho Ho Ho (Je Komt Er Zomaar Niet In)
Ik Wil Ook Zo'n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant