Zanger Alex
Artiesten

Nu boeken — € 1995 exclusief btw en buma
1 x 30 minuten

Over Zanger Alex

Wie kent het nummer niet, ‘Een bossie rooie rozen’, dè nummer 1 hit waar nog steeds heel Nederland los op gaat. Dit nummer is de start geweest van de zangcarrière van Alex.

Na deze geweldige start heeft Alex, met dank aan zijn volgende hits zoals ‘De liefde’, ‘Adio Amore’ en ‘Dagdroom’, zijn naam weten te vestigen in het Nederlandse muziekcircuit. In 2017 heeft Alex, met een knipoog richting het ‘Bossie’, een nieuw nummer gereleased. ‘Het begon ooit met een Bossie Rooie Rozen’, dit nummer werd wederom een gigantische feesthit! Tegenwoordig is Alex nog steeds een van de meest geboekte allround feestartiesten van Nederland, zijn populariteit loopt alleen maar op.

In Nederland is er bijna geen evenement waar Alex niet op het podium heeft gestaan. Een uitverkocht voetbalstadion, grote Nederlandse festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, Alex heeft er gestaan en heeft er geheid een grandioos feest van gemaakt! Met zijn enthousiasme trekt hij het publiek mee in de muziek en maakt van het optreden zo een waar feest. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

In het najaar van 2015 verscheen de single ‘Adio Amore’, die samen met Waylon van der Heijden een feestversie heeft gemaakt van de origine Koning der Piraten, Jannes plaat.

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken

Bekend van

  • Gouden Award voor Adio Amore
  • Een Bossie Rooie Rozen
  • Mag Ik Naar Je Kijken
  • Ik Schreeuw Het Van De Daken
  • Even Aan M'n Moeder Vragen
  • Nú uit Mama Maria