Alex
Artiesten

Nu boeken

Over Alex

Na zijn nummer 1 hit Een Bossie Rooie Rozen heeft Alex met andere hits zoals o.a. Meissie Meissie, Een Festival van Liefde en Nooit Meer Naar Huis zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland.

Er is in Nederland geen evenement waar Alex niet op de bühne heeft gestaan. Of het nou gaat om een uitverkocht voetbal stadion, grote Nederlandse festijnen, bedrijfsfeesten of een bruiloft, Alex weet er altijd een grandioos feest van te maken. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme. Hierdoor weet hij het publiek keer op keer voor zich te winnen en mee te slepen in de geweldig feestmuziek. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken


Stil gestaan bij# 12.000 mensen# zongen mee...#pray# # # # # https://t.co/FoWz8HfEh9
@ZangerAlex
2d geleden
Stil gestaan bij# 12.000 mensen# zongen mee...#pray# # # # # https://t.co/DUtLvWmg2S
@ZangerAlex
2d geleden
Delen mag voor Utrecht ook stonden stil bij dit vreselijke drama🙏🏼 https://t.co/q2eIKEHkF3
@ZangerAlex
3d geleden
Oké je ervan vinden wat je vindt maar dit roep ik al jaren! Economie groeit maar wij hebben steeds minder kijk en h… https://t.co/4mRCjdHVnU
@ZangerAlex
4d geleden