Alex
Artiesten

Nu boeken

Over Alex

Na zijn nummer 1 hit Een Bossie Rooie Rozen heeft Alex met andere hits zoals o.a. Meissie Meissie, Een Festival van Liefde en Nooit Meer Naar Huis zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland.

Er is in Nederland geen evenement waar Alex niet op de bรผhne heeft gestaan. Of het nou gaat om een uitverkocht voetbal stadion, grote Nederlandse festijnen, bedrijfsfeesten of een bruiloft, Alex weet er altijd een grandioos feest van te maken. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme. Hierdoor weet hij het publiek keer op keer voor zich te winnen en mee te slepen in de geweldig feestmuziek. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken


Wie gaat mij volgen op Spotify https://t.co/RZgcx5fHW0
Alex @ZangerAlex
7mnd geleden
Omdat ie zo lekker is wat een HiT al 20 weken in de hitlijsten https://t.co/XF1orY38D8
Alex @ZangerAlex
8mnd geleden
Heeft een video geplaatst @ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlandshttps://www.instagram.com/p/CHM2nDApTS5/?igshid=1m33l6q8p6tpi
Alex @ZangerAlex
1jaar geleden
Luister maar even!!! Delen mag ook ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘๐ŸŽ‰ @ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands https://t.co/nYmtVRyb3I
Alex @ZangerAlex
1jaar geleden