Rene Schuurmans
Artiesten

Nu boeken — € 3250 exclusief btw en buma
1 x 30 minuten

Over Rene Schuurmans

René Schuurmans bracht diverse albums uit en nummers als Als Ik Haar Zie, Diep In Mijn Hart… en Hela Ho werden grote hits. De landelijke doorbraak kwam in 2007 toen Laat De Zon In Je Hart dé grote meezinghit van de zomer was

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!
Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Met zijn karakteristieke stemgeluid, zijn vrolijke persoonlijkheid en zijn onuitputtelijke energie blijft René Schuurmans een van de meest populaire Nederlandstalige artiesten van dit moment. Of je nu van zijn muziek houdt of niet, één ding is zeker: René Schuurmans weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen. Zijn muziek is een bron van vrolijkheid en vermaak voor een breed publiek, en dat maakt hem tot een van de meest geliefde entertainers van Nederland.

Mail of bel ons voor de beschikbaarheid of eventuele andere vragen!

Nu boeken