Snollebollekes
Exclusief

Nu boeken — € OP AANVRAAG

Over Snollebollekes

Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).

Inmiddels is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feest act van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feest hit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag:, in het voetbalstadion of bij Formule 1 altijd en overal gaat iedereen van “Links naar Rechts.

Ook de prijzenkast puilt inmiddels uit met prijzen zoals een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 en 1500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feest act ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2021 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome.
In 2021 start Snollebollekes met een eigen Festival : Snollebollekes - Total Loss festival op Aquabest in Best, inmiddels verplaatst naar 2022 een 2 daags ongekend feest festival. 

Daar is ie dan! Slapen doede maar wa later en spring de vellen van oe voeten op de nieuwe single genaamd ‘Non Stop Vol D’r Op’! Met het anthem van de SBS Dansmarathon kunde gegarandeerd niet meer stil blijven staan! Lekker tot het gaatje en door, door, door!

Nu boeken

Bekend van

  • Populairste feestact van Nederland met 300 live shows per jaar
  • Eerste feestact ooit die GelreDome uitverkocht met ‘Snollebollekes Live In Concert’
  • Bekendste hits: ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’, ‘Springen Nondeju’
  • Meer dan 100 miljoen streams en views 
  • Feest Oe Fit Fitness op de anderhalve meter in anderhalve minuut!
  • Winnaar 2021 De Slimste Mens
  • Eigen TV show, presentator The Wheel
  • TV programma Chansons! tezamen met Matthijs van Nieuwkerk
  • Commercial Jumbo Supermarkten EK 2021 - Juichcape
  • GelreDome Non Stop Vol D'r Op! 25 & 26 MAART 2022


Binnenkort hier te zien:

17 dec | 23:30 - 00:00

SilverDome

Zoetermeer

Happy Halloween. 🎃 https://t.co/9apAruG0MA
Snollebollekes @snollebollekes
1mnd geleden
Daar is ie! 𝗡𝗼𝗻 𝗦𝘁𝗼𝗽 𝗩𝗼𝗹 𝗗'𝗿 𝗢𝗽! 💥 Dans de vellen van oe voeten en doe oe enkels maar de groeten. Kijk de clip NU… https://t.co/7AmBYZS9qG
Snollebollekes @snollebollekes
2mnd geleden
Snollebollekes Live in Concert is om de hoek, nondeju!💥 8, 9, 13 en 16 oktober gaan we vol d'r op. Ge kan er nog bi… https://t.co/PRpNoPCpeo
Snollebollekes @snollebollekes
2mnd geleden
Na ruim 1,5 jaar eindelijk weer vol d'r op. Haastrecht schoot lillik uit de panty! ❤️🎉 #Snollebollekes# https://t.co/mc3hwR4qdO
Snollebollekes @snollebollekes
2mnd geleden
Bende altijd zo gespannen als een snaar? Luister naar Snollebollekes op gitaar!# https://t.co/ARw5uUunbe
Snollebollekes @snollebollekes
3mnd geleden