Snollebollekes
Exclusief

Nu boeken — € OP AANVRAAG

Over Snollebollekes

Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).

Inmiddels is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feest hit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag:, in het voetbalstadion of bij Formule 1 altijd en overal gaat iedereen van “Links naar Rechts.

Ook de prijzenkast puilt inmiddels uit met prijzen zoals een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 en 1500 Van Het Foute Uur.

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feest act ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2022 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome.

En als kers op de taart start in 2022 Snollebollekes met een eigen Festival : Snollebollekes - Total Loss festival op Aquabest in Best, inmiddels verplaatst naar 2022 een 2 daags ongekend feest festival. 

Nederland en dus ook Snollebollekes heeft twee jaar duimen zitten draaien op de bank tijdens corona en zitten wachten tot we weer los kunnen met z'n allen. Tijdens onze Snollebollekes Live In Concert shows in het Gelredome merkten we al hoe gretig het publiek was om te feesten en nog een lockdown later wil iedereen er een feestzomer van gaan maken. Ramen open, deuren open, barbecues aan, feestjes overal en afgeladen volle festivalterreinen (zoals ons festival Total Loss op Aquabest). De speakers gaan in heel Nederland op volle kracht en de bassen dreunen over de Hollandse velden. Omdat er altijd een paar zure zieltjes zijn die niet van gezelligheid houden zeggen we collectief alvast 'Sorry Voor De Overlast'. 

Nu boeken

Bekend van

  • Populairste feestact van Nederland
  • Eerste feest act ooit die GelreDome uitverkocht met ‘Snollebollekes Live In Concert’
  • Bekendste hits: ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’, ‘Springen Nondeju’
  • Anthem van de SBS Dansmarathon ‘Non Stop Vol D’r Op’!
  • Meer dan 100 miljoen streams en views 
  • Winnaar 2021 De Slimste Mens
  • Eigen TV show, presentator The Wheel 2021
  • TV programma Chansons! tezamen met Matthijs van Nieuwkerk
  • GelreDome Non Stop Vol D'r Op! 25, 26 , 31 maart & 1 april 2023
  • Eigen festival: Total Loss Festival - Aquabest, 3 én 4 september 2022


Binnenkort hier te zien:

7 okt | 20:30 - 21:00

Besloten optreden


Soms is gewoon rechtdoor ook nie verkeerd! 😅🚗🚓# # https://t.co/4shMuva4Q2
Snollebollekes @snollebollekes
1mnd geleden
Happy New Year! 🍾 De beste wensen van Snollebollekes en m'n 30.000 beste vrienden. ❤️ Doede mee? Heul de nieuwjaa… https://t.co/or8wkWsYLt
Snollebollekes @snollebollekes
9mnd geleden
Bedankt, bedankt, bedankt voor alle stemmen! ❤️ Links Rechts komt dit jaar nieuw binnen op 732 in de @nporadio2 Top… https://t.co/uv5TwXaUaE
Snollebollekes @snollebollekes
9mnd geleden
Ohoh! Links Rechts in de @nporadio2 Top 2000 💪 Nie normaal. Wa unne eer. Bedankt voor 't stemmen, hè!# https://t.co/mSyS0USSyr
Snollebollekes @snollebollekes
9mnd geleden
Happy Halloween. 🎃 https://t.co/9apAruG0MA
Snollebollekes @snollebollekes
11mnd geleden