Double DJ's
Exclusief

Nu boeken — € 1.995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief M Set

Over Double DJ's

Feestduo Double DJ's timmeren al een aantal jaren succesvol aan de weg. Feest DJ's Jeroen Stabel en Robbie van Rijt zijn al jaren als DJ actief in het vak wanneer ze besluiten om niet alleen platen te draaien maar ook als zangers aan de slag te gaan. Inmiddels is dit vrolijke duo niet meer van het podium weg te denken. Jaar na jaar scoren ze hit na hit. Met platen als Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje, Ja Die Van Jou, Goede Vrienden en Onze Jans Hee ft Nieuwe Klompen zetten ze een spetterend optreden neer. De dansjes bij de liedjes "Roeien, Zeilen, Vissen" en Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje doet iedereen in de zaal mee. En wie kent Boven Op De Berg niet? 

Double DJ’s gaan de feestperiode 2024 de zalen in met de single Schenk In Gooi Vol.
De Double DJ’s hebben nooit genoeg van alcohol, dus hebben zij deze carnaval maar één motto: Schenk In Gooi Vol.

Natuurlijk is carnaval voor de Double DJ’s niks nieuws, want zij scoorden in het verleden al grote carnavalshits met platen als Boven Op De Berg en Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje!. 

 

Nu boeken

Bekend van

  • Carnavalsplaat 2008 Radio 538 met Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje
  • Feestsucces in België
  • Samenwerking met Die Männer - Bierpolka
  • Hits o.a. Boven Op De Berg, Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje, Vluggertje, Handen Hoog, "Roeien, Zeilen, Vissen", "Horen, Zien En Zwijgen", Ja Die Van Jou, Goede Vrienden, Onze Jans Heeft Nieuwe Klompen, Dit Is De Dag, Er Zat Een Klein Zigeunermeisje, Bierpolka, Troelalala, Paddenstoel, Paddenstoel en Schenk In, Gooi Vol