Jan van Est

Nu boeken — € 1295 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jan van Est

Jan van Est is afkomstig uit Dordrecht en timmert al jaren aan de weg. Jan is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Door de jaren heen wordt Jan een geliefde gast bij Nederlandstalige radio- en televisiezenders. Ook op piratenstations weten ze zijn muziek goed te vinden.
 
Jan bracht een aantal zeer succesvolle singles uit zoals: Kleine Jongen, Ik Wil Maar Kijken, Zing, Drink, Dans, Wat Moet Ik Doen, Dat Komt Door Jou en Het Is Zoals Het Is. De single Nu Loop Je Mij Voorbij, is een gevoelig nummer waarin hij zingt over voorbije liefde en verdriet op zijn eigen manier. Al deze nummers staan op het album Het Is Zoals Het Is.
 
Met zijn geweldige stemgeluid en afwisselende eigen repertoire is het een feestje wanneer Jan van Est op de bühne staat.

Ras-entertainer Jan Van Est komt in 2023 met een heerlijke meezinger, die de mensen zeker op de dansvloer zal krijgen! Nu uit: Wat Jij Verwachtte!

Nu boeken

Bekend van

  • Dé artiest van de Drechtsteden
  • Speciaal lied voor FC Dordrecht
  • Bekend van Muziekfeest Op Het Plein
  • Deelname Hart In Actie met Wendy van Dijk
  • Kerst liedje 'Kerst In Heel Het Land'
  • Populair op uitvaarten Er Gaat Een Trein Naar Niemandsland
Hits o.a. Ik Ben Zo Blij Vandaag, Kleine Jongen, Dat Komt Door Jou, Ik Wil Maar Kijken, Nu Loop Je Mij Voorbij, Dan Gaan De Lichten Aan en dé recente single Wat Jij Verwachtte!