Robert Pater
Exclusief

Nu boeken — € 1.995 exclusief Buma & BTW

Over Robert Pater

Robert Pater is al sinds zijn jeugdjaren actief met muziek bezig. Robert is fulltime zanger en treedt veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest. Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich dan eindelijk wat begint te vestigen in het circuit.

Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn grote YouTube hits en zijn muziek wordt veel beluisterd. Na de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de café’s en op de Nederlandstalige radiostations.

De hitmachine staat bij Robert Pater niet stil. Deze keer komt Robert met een cover van een oude hit van Henk Bernard: Tranen Zijn Niet Alleen Om Te Huilen. Met het bekende uptempo Robert Pater ‘sausje’ maakt hij dit nummer toch weer eigen. Een vlot uptempo liedje voor deze allround zanger.

Zijn carrière schoot in de afgelopen jaren als een komeet omhoog, met vele hit noteringen in de hitlijsten, en de nominatie voor een BUMA NL Awards voor ‘Grootste Talent’ en 'Beste Album'.

Nu boeken

Bekend van

  • Alleen Vannacht, Eenzaam En Alleen, Gina, Doe Met Me Wat Je Wilt
  • nu uit Jaren Komen Jaren Gaan
  • Buma NL nominatie 'Grootste Talent'
  • Buma NL nominatie 'Meest Succesvolle Album'


Binnenkort hier te zien:

22 jun | 00:15 - 00:45

Evenemententerrein Veen

Veen