Ferry de Lits
Exclusief

Nu boeken — € 1495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Ferry de Lits

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.
Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.
Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner's eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.
Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist 't is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met Vraag Niet Meer Waarom, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.
Met zijn nieuwe single ‘Als Ik Het Doe’ zal Ferry komende zomer menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Ferry de Lits gewend zijn is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers ‘Want jij’ en ‘I love you baby’? Wat ons betreft in ieder geval wel!
 

Nu boeken

Bekend van

  • Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen
  • Duet met o.a. Jill Helena, Nelis Leeman & Django Wagner
  • Oh Sylvie, over Sylvie na haar breuk met Rafael van der Vaart
  • Hits o.a. Oh Luister Toch, Joana, Ejoo Ejoo, Ademloos Door De Nacht, Als Ik Jou Zie, Ik Wil Vanavond, Is 't Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen, Waar Ga Je Heen, Ik Neem Er Een Op Morgen, Tik Tak, Doe De Ferry, Iedereen Wist 't, Ademloos Door De Nacht, Nu Is Het Klaar, Wat Is Dan Liefde, I Love You, Want Jij, en Als Ik Het Doe


Binnenkort hier te zien:

4 jun | 22:00 - 22:30

Chalet Fontaine

Kaatsheuvel

@GVerbaan Een vegetarische kanibaalse plant met zelfmoordneigingen
Ferry de Lits @ferrydelits
1jaar geleden
De nieuwe single is uit!!! Bekijk hem hier: https://t.co/r10VwVJCQe “Als ik het doe”
Ferry de Lits @ferrydelits
1jaar geleden
Wie zie ik vanavond in de Feestfabriek? https://t.co/zHxmsimyV7
Ferry de Lits @ferrydelits
2jaar geleden
Jaja! Moeders weer een jaartje erbij!!! https://t.co/OXxbR8MBQG
Ferry de Lits @ferrydelits
2jaar geleden