Rene Karst

Nu boeken
1 x 30 minuten

Over Rene Karst

René Karst is een volkszanger en werd bekend met zijn hits als “Atje voor de sfeer” en “Annemarie”. De nummers worden op vele feesten en in kroegen luidkeels meegezongen. Hij begon zijn carrière samen met zijn moeder Jannie Karst-Dubbelboer, maar na een lange samenwerking besluit hij solozanger te worden. René zoekt graag interactie vanaf een barkruk in elk café of kroeg en weet zich hiermee volledig aan te passen. Hiermee creëert hij de meest gezellige sfeer!

Met zijn eerste hit “Atje voor de sfeer” weet hij heel Nederland mee te krijgen en wordt zijn nummer overal gedraaid en meegezongen. Hiermee wordt hij vervolgens de meest geboekte feestartiest.

Wil jij een optreden beleven met “De man met de groene bril”? René Karst weet als geen ander het publiek mee te krijgen in zijn repertoire. Als je René uitnodigt op jouw evenement weet je zeker dat je nooit hetzelfde optreden beleeft. Door zijn veelzijdigheid weet hij ieder optreden uniek te maken. Met zijn hit “Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist” weet hij wederom ieder publiek omver te blazen. Net als het nummer “Supergave tijd”. Daarnaast zorgt René vaak voor veel verrassingen op het podium als hij plotseling zijn gitaar pakt en doorgaat met akoestische meezingers.

Nodig jij hem uit voor jouw volgende feestje? Zet dan alvast maar zijn “tarwesmoothie” klaar, want zonder een biertje zingt hij niet!

Mail of bel ons voor prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken

Bekend van

  • Liever Te Dik In De Kist (met Stef Ekkel)
  • Atje Voor De Sfeer
  • Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet
  • Supergave Tijd@
5 geleden