Marco Kanters
Exclusief

Nu boeken — € 995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Marco Kanters

Marco Kanters is geboren in Moerdijk en behoort tot de categorie feest artiesten. Aan het begin van zijn zangcarrière was hij een graag geziene gast bij café De Kwip, in Zevenbergen. Tijdens een karaoke avond pakte hij de microfoon en werden zijn zang kwaliteiten ontdekt. Met een verjaardagsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, gaat het snel voor Marco. Zijn fanclub wordt steeds groter. Met zijn zorgvuldig gekozen Nederlandstalige liedjes zorgt Marco overal waar hij komt voor de juiste stemming. Als Marco Kanters op het programma staat is een feeststemming gegarandeerd.

Marco ontwikkelde, steeds meer, zijn eigen stijl. Hij wil vooral een gewone jongen uit Moerdijk blijven. “Ik zal altijd een echte gezelligheidszanger blijven”, aldus Marco. Met hits als Toemba, De Mallemolen, en Boem Boem Boem, groeit zijn populariteit, landelijke bekendheid krijgt hij door zijn hits 'My Little Lady', ‘Daar sta je dan” en “Het hoeft niet meer”.

Na de platen Het Leven Is Een Kermis, en Morgen Is Niet Zeker, is het nu tijd voor zijn volgende single Die Kleine Merel.

Nu boeken

Bekend van

  • Gezelligste zanger van Moerdijk
  • Hits als Toemba, De Mallemolen en zijn versie van Daar Sta Je Dan, Wat Is De Liefde Mooi, Het Leven Is Een Kermis en nú uit Die Kleine Merel
  • Bekend van My Little Lady
  • Optredens o.a. Paaspop en jouw kroeg op de hoek
  • Ook voor een carnavalshit draait hij zijn hand niet om