2nd Bass
Exclusief

Nu boeken — € 995 exclusief BTW
1 x 60 Minuten
DJ + MC

Over 2nd Bass

2nd Bass is een Freestyle act met een strakke DJ en een ervaren MC. Eind 2016 sloegen zij de handen ineens met Dr. Rude en DJ Maurice. De één is een ervaren internationale Hardstyle DJ (o.a. Tomorrowland, Mysteryland, Defcon enz.) en de ander heeft zijn sporen lang en breed verdiend in het feestcircuit met diverse grote feesthits en de bekende verzamel cd’s van de Après Skihut en Après Ski Safari. De ervaring van deze 2 opgeteld met de performance skills van 2nd Bass en de super strakke producties van dit team is een gouden combinatie. Hun producties worden al veel gedraaid door DJ’s en trekken honderdduizenden views op Youtube. Zij produceren en draaien vooral remixen van bekende partyplaten. (Zoals Andre Hazes JR, Guus Meeuwis, Gigi D’Acostino, Feestteam maar ook bekende (commerciële) Engelstalige Hardstyle platen. Na een aantal releases (o.a. voor Snollebollekes en Ronnie Ruysdael) is er net een vette remix uitgekomen van de Alpenzusjes. Binnenkort wordt ook de festivalhit van afgelopen jaar “Links Rechts” van Snollebollekes onder handen genomen! Hun tracks zullen veel voorbij gaan komen de komende tijd! Deze act is zeer geschikt als headliner of afsluiter in feesttenten of clubs want sinds de megasuccesvolle en uitverkochte feesten van X-Qlusive in het Ziggodome is dit de nieuwe hype onder het uitgaanspubliek! Ook staan de heren deze zomer al diverse malen in het buitenland geboekt op de bekende vakantiebestemmingen. Boekingen lopen via Showbureau en Berk Music en tot de zomer hebben wij een scherpe introductieprijs! 

Nu boeken

Bekend van

  • Remixes voor o.a. Ronnie Ruysdael, Alpenzusjes, Andre Hazes en Snollebollekes
  • Year Of Summer & Frozen
  • X-Qlusive, Ziggodome
  • Tomorrowland, Mysteryland, Defcon
  • Nieuwste remix: Links Rechts van SnollebollekesJajaja onze volgende remix is klaar en de solo single zal ook niet lang meer duren!!# 'srock2018!
@official2ndbass
1mnd geleden
RT @coenensander: 'Ik hoor ze links, ik hoor ze rechts, het is elke middag feest op het werk of onderweg!' 🎉 Bedankt @Snollebollekes! 🙏 htt…
@official2ndbass
3mnd geleden
@official2ndbass
7mnd geleden