Jill Helena

Nu boeken — € 1095 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jill Helena

Jill Helena staat in 2013 in de finale van The Voice of Holland en tijdens dit mooie avontuur heeft ze bewust de keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Met haar single ‘Als alle lichten zijn gedoofd’ behaald ze de finale en weet zij een nummer 1 hit te scoren. In de periode na The Voice of Holland werkt Jill samen met producers Rob van Donselaar en Frans Hendriks (Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis e.v.a.) waaruit haar duet met Thomas Berge ‘In m’n armen’ en haar single ‘Mama zeg me’ zijn ontstaan. Ook is zij iedere dag op TV te horen met de leader van GTST! In het buitenland werkt ze met producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson), DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In mei 2013 komt haar eerste single ‘Runaway’ uit in Duitsland wat is geproduceerd door het Duitse productie duo King & White. Jill's repertoire is een geweldige mix van dance hits tot mooie krachtige powerballads. Ze is klaar om door te breken in de muziek! 
 

Nu boeken

Bekend van

  • TV Show ‘The Winner is…’ 2012
  • The Voice of Holland finale 2013
  • Zangeres van de leader van Goede Tijden Slechte Tijden samen met Jaap Reesema
  • Nummer 1 hit met Als Alle Lichten Zijn Gedoofd
  • Duet met Thomas Berge
  • Een breed repertoire, van Alicia Keys tot Katy Perry en van Pointer Sisters tot Shirley Bassey

 

Marilyn Monroe momentje bij de Sacre Coeur! 😆# # # # https://t.co/d2bU53OQ5n
@JillHelena
13u geleden
RT @4positiviteit: Blijf niet hangen in het verleden. Dat is voorbij. Raak niet gestressed van de toekomst. Zo ver is het nog niet. Leef in…
@JillHelena
1d geleden
RT @UNILAD: Omg, this dog's reaction to food just made my day 😂😂 https://t.co/Xg2eJtjkw9
@JillHelena
2d geleden
RT @4positiviteit: Ik geef niet op. Ik ga vooruit. Ik ben sterker dan mensen denken. Ik geloof dat er mooie dingen op mij wachten.
@JillHelena
2d geleden