Roy Donders
Exclusief

Nu boeken — € 2495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Roy Donders

Roy Donders, de stylist van het Zuiden is geboren en getogen in Tilburg. Inmiddels is deze zanger maar ook realityman niet van de buis weg te denken. Hij werd natuurlijk bekend als de stylist met de krultang en haarlak maar naast het werken in zijn eigen kledingwinkel en het ontwerpen van zijn eigen kledinglijn, zet Roy ook menig feesttent op zijn kop. Met hits als Ga Voor Goud, Ik Wil Jou en Lalale weet Roy het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Dit komt onder andere door het grote meezinggehalte en zijn enthousiasme op het podium.
Zijn album Geluk & Verdriet verscheen zomer 2018. Hierop is een aaneenschakeling van de mooiste levensliedjes, meezingers en tracks met de nodige traan.
Extra speciaal is de 'Waar Ben Je Nou', over zijn onlangs overleden grootouders, geschreven door Ton en Gerard Koopmans. Dit voorjaar verscheen de duet single met Wesley Klein, Al Mijn Maten.
 

Nu boeken

Bekend van

  • Realitysoap Stylist van het Zuiden
  • Eigen kledinglijn en kledingwinkel
  • Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je 'T Ritme Van M'n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard), Waar Ben Je Nou
  • Duet met Wesley Klein - Al Mijn Maten


Binnenkort hier te zien:

14 feb | 23:50 - 00:10

Aquabest

Best