Emilie Sleven
Exclusief

Nu boeken — € 595 exclusief BTW

Over Emilie Sleven

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en is een charmante verschijning op elke gelegenheid.
 
Tijdens een bezoek met meidengroep All Woman aan de razend populaire Ochtendshow van Rijk & Van Brabant in de studio van radiostation Radio 8FM overdonderde ze het presentatie duo met haar stemgeluid, waarna een aanbod om vaste sidekick te worden snel gemaakt werd.
Inmiddels ontwaakt Brabant alweer 8 jaar met Emilie in de Ochtendshow die ze tegenwoordig samen met Ronny van Brabant maakt.
Daarnaast heeft Emilie haar eigen dagelijkse programma Puur NL Café bij Puur.nl waarbij ze wekelijks Nederlandstalige artiesten ontvangt.
 
Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Ze fungeerde als gastvrouw bij onder meer de Dinnershow van Django Wagner, Buma NL en Mega XXL Event Terheijden. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals bij album presentaties van o.a.Django Wagner, Roy Donders, Sieneke en Willem Barth. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om. Ook bij het drukbezochte Promotiefeest van NAC Breda wist ze de enthousiaste fans te vermaken.
Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten.
 
Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige, representatieve presentatrice is Emilie een goede keuze.

Nu boeken

Bekend van

  • Ochtendshow met Ronny van Brabant bij Radio 8 FM
  • Presentatrice Puur NL Café bij Puur.nl
  • Presentatrice avondvullende shows Radio 8 FM
  • Gastvrouw bij o.a. Dinnershow Django Wanger, Buma.NL en Mega XXL Event
  • Presentatrice bij CD presentaties van o.a. Django Wagner, Roy Donders, Sieneke, Willem Barth en Ferry de Lits
  • Stem commercials voor o.a. Jumbo Supermarkten


@TiesGames Nou ik niet 😂❤️
@emilietjuh
1mnd geleden
Ben al 3 uur oude blogs van Enzo terug aan het kijken @Enzoknol op dit moment wel ff de mc video van vandaag https://t.co/FxVE5LkgAH
@emilietjuh
2mnd geleden
@Emilietjuh
1jaar geleden
RT @puurnlfm: Nu te gast bij Puur NL, Marianne Weber en @JohndeBever Luister gezellig mee! https://t.co/7jVsX4EqpT https://t.co/2mcmLh3FiJ
@Emilietjuh
1jaar geleden
RT @JohndeBever: Wat was het het gezellig bij @Emilietjuh !!! @puurnlfm bedankt!!! https://t.co/er34mfrxCC
@Emilietjuh
1jaar geleden