Emilie Sleven
Exclusief

Nu boeken — € Prijs op aanvraag

Over Emilie Sleven

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en een charmante verschijning op elke gelegenheid.

Tijdens een bezoek met meidengroep All Woman aan de razend populaire Ochtendshow van Rijk & Van Brabant in de studio van radiostation Radio 8FM overdonderde ze het presentatie duo met haar stemgeluid, waarna een aanbod om vaste sidekick te worden snel gemaakt werd. ongeveer 9 jaar ontwaakte Brabant samen met Emilie in de Ochtendshow die ze samen met Ronny van Brabant maakten. Daarnaast was Emilie ook presentatrice van haar eigen dagelijkse programma Puur NL Café bij Puur.nl waarbij ze wekelijks Nederlandstalige artiesten ontvangt. Vanaf 1 januari 2018 is Emilie Sleven iedere werkdag te horen tijdens de Sterrenlunch op Sterren NL Radio. In haar programma ontvangt zij regelmatig Nederlandse artiesten voor een lunch en een gesprek. Daarnaast maakt Emilie elke week via de Sterren NL-app de nieuwe Paradeplaat bekend en vertelt ze welke nieuwe muziek er die week op Sterren NL Radio is te horen. Je hoort Emilie maandag tot en met donderdag tussen 13.00 - 16.00 uur. Op vrijdag hoor je haar tussen 12.00 - 14.00 uur op Sterren NL Radio.

Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Ze fungeerde als gastvrouw bij onder meer de Dinnershow van Django Wagner, Buma NL en Mega XXL Event Terheijden. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals bij album presentaties van o.a. Django Wagner, Roy Donders, Sieneke en Willem Barth. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om. Ook bij het drukbezochte Promotiefeest van NAC Breda wist ze de enthousiaste fans te vermaken. Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten.

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige, representatieve presentatrice is Emilie de logische keuze. 

Nu boeken

Bekend van

  • Radio DJ bij Sterren.nl
  • Genomineerd voor de RadioRing
  • Event Presentatrice bij o.a. Dutch Valley, Hart voor Muziek, AVROTROS Muziekfeest op het plein, Breda in Concert, Levenslied Tilburg, Oosterhout Live & Dinnershow Django Wagner.
  • Stem commercials voor o.a. Jumbo Supermarkten, Mart Hoogkamer, Jeffrey Heesen & Frans Bauer
  • Podcast met André Hazes
  • Voormalig Radio DJ & Presentatrice Puur NL & Radio 8 FM