Jeffrey Heesen
Exclusief

Nu boeken — € 1495 exclusief BTW
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeffrey Heesen

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.
In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. De swingende single Blijf Vannacht Bij Mij staat in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Zijn door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M'n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn album Intens. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is: “De titel slaat op de intense wijze waarop we hieraan gewerkt hebben, ik ben trots op het resultaat en ik ben er intens gelukkig mee”. Jeffrey concentreert zich nu op het schrijven en produceren van nieuwe nummers voor zijn vervolgalbum dat staat gepland voor 2018. Dit voorjaar presenteert Jeffrey de nieuwe single "Nikita". 

Nu boeken

Bekend van

  • Finalist Bloed, Zweet & Tranen
  • Buma NL Award voor Grootste Talent
  • Gastoptredens Toppers In Concert
  • Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons, Casanova, Ik Heb Je Niet Gevraagd, Blijf Vannacht Bij Mij, Zomerliefde, Zijn We Uitgepraat, One Night Stand, M'n Engel, Jij en Liefde Voor Altijd.


Binnenkort hier te zien:

28 sep | 22:00 - 22:30

Die Kaiser

Rotterdam

Aangeslagen door het verdrietige nieuws uit# . Ik heb er geen woorden voor 😔 https://t.co/zXh2oBv5Km
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
3d geleden
## # # Ik besef gewoon dat ik nu jarig ben 😳 En ook dat ik eigenlijk al grijze haren heb🙈 niet ve… https://t.co/T0kqOCqKFs
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
1w geleden
Dit was de 1e track die ik hoorde van The Queen Of Soul ... #RIP# # # # # # https://t.co/9j8rbPGC13
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
1mnd geleden
Jeffrey Heesen - Laat Jij Me Nu Wachten: https://t.co/zoxzyw7wIW via @YouTube
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
1mnd geleden
Jeffrey Heesen - Aftermovie July 2018: https://t.co/f1TSP0fBLP via @YouTube
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
1mnd geleden