Snollebollekes
Exclusief

Nu boeken — € 6995 exclusief BTW

Over Snollebollekes

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren onder de rook van Oirschot. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Na de basisschool cum laude te hebben afgerond en zijn studie Frietologie in Leuven met twee patatten in z'n neus te hebben doorlopen keerde hij terug in Nederland om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers (Radio Veronica) en DJ Maurice (Nederland's bekendste feest DJ) volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller 'Hoempapa' uit op het album ...En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen! 
2018 gaan we door met de single "Op en Neer" en deze werd opgevolgd met een unieke samenwerking met Radio538 DJ's Coen & Sander, speciaal voor het Coen und Sander fest, werd de single "Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet" uitgebracht.
Afgelopen carnaval konden we eens lekker uit ons corrigerend ondergoed te schieten met deze nieuwe Snollebollekes billentriller: BOBBELEN! Met paradijsvogel Gerard Joling maakte hij Total Loss. Tijdens zijn uitverkochte concerten in Gelredome gaat het dak eraf!

Nu boeken

Bekend van

  • Buma.NL Award 2018 Grootste Feestact
  • Buma.NL Award Beste Single voor Vrouwkes
  • Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury
  • Party Award Populairste Partysingle voor Snollebolleke
  • Party Award Populairste Partysingle voor Vrouwkes
  • Party Award Populairste Act 2016
  • Party Award Populairste Act 2018
  • Carnavalskneiter Radio NL voor Alaafrojack
  • Nummer 2 in Ultratop 50 van Vlaanderen met Snollebolleke
  • Hits o.a Vrouwkes, Snollebolleke, Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Lekker Likkie, Feestmuts, Links Rechts, Springen Nondeju en Hoempapa


Binnenkort hier te zien:

21 jun | 00:00 - 00:30

Chasse Theater

Breda

En erna nog met @6insidenl @ShownieuwsSBS6 over een goed oliebollenrecept @toppersIC https://t.co/eglxarg1OI
Snollebollekes @snollebollekes
2w geleden
Praten over de tropische temperaturen met @RTLBoulevard bij# @toppersIC https://t.co/dhQ3ECFbRg
Snollebollekes @snollebollekes
2w geleden
Iedereen bedankt! @toppersIC https://t.co/bVag9qOUzJ
Snollebollekes @snollebollekes
2w geleden
RT @joepvanmeel: Damn... mijn hele appartementengebouw staat te schudden tijdens @snollebollekes , 40000 springende mensen veroorzaken kenn…
Snollebollekes @snollebollekes
1mnd geleden