John de Bever
Artiesten

Nu boeken

Over John de Bever

John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. De toenmalige single van John  ‘Als ik later eens trouw’ is een regelrechte hit geworden. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er destijds verkocht en John’s naam was daardoor gevestigd!

Naast een carriére als profvoetballer waarbij hij in 1997 zelfs is uitgeroepen tot Beste Zaalvoetballer Van De Wereld heeft hij al vele hits op zijn naam staan.

Het nummer Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht, waarvan de videoclip al ruim 750.000 keer is bekeken, is zelfs genomineerd voor een Buma NL award in de categorie Beste Single 2015.

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken


Gisteren in @telegraaf ! Bestel nu uw tickets! Het leukste cadeau voor de aankomende feestperiode!...… https://t.co/3GVjcq19AM
@JohndeBever
15u geleden
Rhenen, Dirksland en nu Schijndel! Mooi... https://t.co/XfgwIzM505
@JohndeBever
1d geleden
Het blijft mooi om als oud voetballer te zingen bij voetbalclubs!# blijft geweld… https://t.co/6B3uxWnsLf
@JohndeBever
2d geleden
Maastricht, om 20.00 uur... Super!!! Nu snel door naar Veenendaal!...# https://t.co/R9iKGtk7hZ
@JohndeBever
2d geleden
Morgen allemaal naar de ALDI Supermarkten!!! Ook daar is mijn nieuwe album verkrijgbaar!!! Fijn weekend vrienden!!! https://t.co/0hcA0seLiB
@JohndeBever
2d geleden