Stef Ekkel
Artiesten

Nu boeken — € 2795 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten

Over Stef Ekkel

Na de succesvolle singles Op Een Terrasje, De Griekse Melodie en Een Koffer Vol Met Dromen kwam de landelijke doorbraak met De Woonboot. Deze nationale feesthit zette Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander.

In 2016 neemt Ekkel samen met René Karst de hit Liever Te Dik In De Kist op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016. Door de jaren heen kan Stef talloze hits bijschrijven.

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live – optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Jaren geleden ontstond er een muzikale vriendschap tussen Stef Ekkel en Vinzzent en was er al het idee om ooit eens samen een single op te nemen. Door de volle agenda’s en andere muzikale projecten van beiden heeft het even op zich laten wachten, maar dit wachten wordt meer dan beloond want wat een fantastische single: ‘Nog Eentje Dan’. En feest is het zeker, want de mannen hebben het voor elkaar weten te krijgen om hun beider muziekstijlen samen te laten smelten tot een unieke sound, dit liedje heeft werkelijk alle ingrediënten om uit te groeien tot een hele grote hit en zou zomaar eens een van hun klassiekers kunnen worden.

Mail of bel ons voor de prijs en beschikbaarheid.

Nu boeken


Binnenkort hier te zien:

21 jun | 20:30 - 21:00

Hittegolf Festival

Teteringen