Havenzangers 2.0
Exclusief

Nu boeken — € 1.495 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Havenzangers 2.0

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote succesen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers 2.0. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met hun kraker Dan Gaan Die Handen Hoog. De single 'Ik Wil Een Zoen' is zomers en gezellig.
 

Nu boeken

Bekend van

- Willem was onderdeel van de originele formatie van Havenzangers, één van Nederlands bekendste artiesten
- Willem werd in 2003 onderscheiden met Ridder In De Orde Van Oranje Nassau
- Willem's TV debuut was in Circus Boltini
- Wesley draait mee aan de top van de internationale paardensport
- Hits o.a. Countrydans, 's Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier en Dan Gaan Die Handen HoogRT @joostmaiburg: In# is het carnaval seizoen afgetrapt tijdens 3 Uurkes Vurraf# # @omroepbrabant @LammeFra
@DeHavenzangers
1d geleden
@DeHavenzangers
1d geleden
RT @schuimkoppen: @DeHavenzangers @YouTube Jullie single staat ook in de stemlijst https://t.co/YVjjG5OhcK
@DeHavenzangers
3w geleden
Havenzangers - Carnaval Medley https://t.co/pAVZljwjVW via @YouTube
@DeHavenzangers
3w geleden
RT @Carnavaleskst: Nieuw in DE lijst voor Carnaval 2020 (van Carnavalesk op Youtube): @DeHavenzangers - Carnaval Medley# #
@DeHavenzangers
3w geleden