Havenzangers 2.0
Exclusief

Nu boeken — € 1.495 exclusief BTW
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Havenzangers 2.0

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote succesen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers 2.0. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met hun kraker Dan Gaan Die Handen Hoog. De single 'Ik Wil Een Zoen' is zomers en gezellig.
 

Nu boeken

Bekend van

- Willem was onderdeel van de originele formatie van Havenzangers, één van Nederlands bekendste artiesten
- Willem werd in 2003 onderscheiden met Ridder In De Orde Van Oranje Nassau
- Willem's TV debuut was in Circus Boltini
- Wesley draait mee aan de top van de internationale paardensport
- Hits o.a. Countrydans, 's Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier en Dan Gaan Die Handen HoogRT @Frankboyvanwijk: Een groot feest der herkenning met de mannen Willem en Wesley @DeHavenzangers op RADIONL De Countrydans
@DeHavenzangers
1w geleden
RT @Frankboyvanwijk: Wat een knaller Geweldig @DeHavenzangers De Countrydans Nu op RADIONL
@DeHavenzangers
1w geleden
## ##apresski# # De Havenzangers zetten elke tent op z’n kop met hun hit… https://t.co/SS18aeDQN8
@DeHavenzangers
2w geleden