Havenzangers
Exclusief

Nu boeken — € 1995 exclusief BTW & Buma
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Havenzangers

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning! Van festival tot voetbalkantine, overal gaan die handen hoog.

Na hits als Countrydans 2.0, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met de hit 'Jij Bent De Zon'. en verscheen de single Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat.

Voor 2024 trappen ze af, met een herkenbare Havenzangers plaat!.
De beste vrienden van Willem & Wesley Mulder hebben één probleem: ze hebben nooit genoeg. Daarover zingen de Havenzangers in de nieuwste single: Mijn Beste Vrienden. 


 

Nu boeken

Bekend van

  • Willem was onderdeel van de originele formatie van Havenzangers, één van Nederlands bekendste artiesten
  • Willem werd in 2003 onderscheiden met Ridder In De Orde Van Oranje Nassau
  • Willem's TV debuut was in Circus Boltini
  • Wesley draait mee aan de top van de internationale paardensport
  • Deelname aan TV Programma 'De Alleskunner VIPS' 2022.
  • Hits o.a. Countrydans, 's Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier, Dan Gaan Die Handen Hoog, Carnavalmedley, Leef Om Te Leven en Zonder Cent Ben Je Geboren.
  • Samenwerking met Jop, versie 'Jij Bent De Zon'