Jaman

Nu boeken — € 1295 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set
 

Over Jaman

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij drie albums op zijn naam staan, waarvan Geloof In Jezelf de meest recente is.
 
De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle Goede Vader  opgenomen. De single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single Gewoon Weer Opnieuw lost hij deze belofte in.
Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. Recente singles als Blijf Bij Mij De Hele Nacht, Een Beetje Hoop en Maar 't Geeft Niet zijn klassiekers geworden. Op zijn nieuwe album Geloof In Jezelf staan zijn recentste hits en nieuwe nummers waarmee hij weer in de roos schiet. 'Al Ben Je Voor Een Dubbeltje Geboren' is de meest recente single.
Eveneens is Jaman gevolgd voor een realitysoap op YouTube. Een speciaal realitykanaal met de serie: Jaman, vechter en vollkszanger

Nu boeken

Bekend van

  • Nominatie Edison Pop voor het album Gewoon Geluk
  • Party Award Opkomede Artiest Vakjury
  • Party Award Populairste Partysingle Vakjury voor Samen Dansen Op De Reggaebeat
  • Speciale Kids versie van Spoken Bestaan Niet voor Radio NL
  • Hits o.a. Waarom?, Blikken Of Blozen, Spoken Bestaan Niet, Gewoon Weer Opnieuw, Zwevend Op Wolken en Overal Ter Wereld, Je Bent Nog Mooier Dan Mooi, Een Beetje Hoop, Blijf Bij Mij De Hele Nacht, Maar 't Geeft Niet, Bella en Al Ben Je Voor Een Dubbeltje Geboren.Mega trots!!! De single gaat super🔥🔥🔥 https://t.co/zxpbSYS8qR
Jaman @Zangerjaman
5d geleden
Bij @bingofm voor de promotie van de nieuwe single‼️💿 #Jaman# # https://t.co/Xl4rqDgXYB
Jaman @Zangerjaman
1w geleden
De singles zijn binnen‼️ Volgende week de release 💿 #Jaman# # https://t.co/RaCrhYyJSM
Jaman @Zangerjaman
2w geleden