Frank van Weert
Artiesten

Nu boeken — € 895 exclusief btw & buma
incl. M-set

Over Frank van Weert


Frank van Weert is een vertrouwd gezicht in menig café en feestzaal. Al enkele jaren brengt Frank van Weert, met succes, leuke, gezellige singles op de markt. Vooral zijn versie van Leedvermaak werd een regelrechte hit bij feestvierend Nederland. Maar ook liedjes als Nergens Goed Voor en Hield Jij Van Mij Of Van M’n Centen worden uit volle borst meegezongen.

Frank van Weert heeft zo zijn eigen kenmerkende sound. Met zijn warme stemgeluid en uitstekende timing onderscheidt hij zich van veel andere artiesten en zangers. Samen met zijn brede repertoire is dit bepalend voor de vele boekingen die hij jaarlijks mag doen.

Naast het optreden als zanger is Frank van Weert ook actief als tekstschrijver en componist. Zo is hij ook onderdeel van het team achter Django Wagner. Samen met Django Wagner bracht hij de duet-single ’30, 40, 50 jaar’ uit. Een optreden van Frank van Weert is vol van energie en is een succesvolle aanvulling op elk feest! 

De winter komt eraan, dus is het de hoogste tijd om naar Tirol te gaan! Frank van Weert & Danny Canters zijn met z’n tweeën naar Tirol gaan, want de après-ski is hun thuis. Daarom zingen zij: Tirol Dat Is De Mooiste Plek! 

Nu boeken