Jeroen van Zelst
Exclusief

Nu boeken — € 795 exclusief BTW & Buma
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje. Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder)  en zijn duet met Omroep Brabant’s DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij. In het voorjaar van 2014 komt zijn debuutalbum Alle Remmen Los! uit. Ook wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn singles Vroeger Was Alles Beter & Cola en Sinas is Jeroen helemaal klaar voor het feestseizoen, met zijn repertoire zet Jeroen elk feest volledig op zijn kop.
 
 

Nu boeken

Bekend van

  • Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury
  • Aanstormend Talent Festival Van Het Levenslied
  • Hits o.a. Dansen, Hef Het Glas, Boeren, Ja Dat Komt Door Jou, Ze Is Veel Ouder (Duet Met Arjon Oostrom), Wat Hebben We Gelachen.


Binnenkort hier te zien:

26 okt | 22:50 - 23:30

Het Brabantse Land

Rijswijk

@BumaStemra Ah op die manier. Oké :)
Jeroen van Zelst @JeroenVanZelst
4w geleden
@BumaStemra account activeren d.m.v. iDIN. Werkt alleen niet met een zakelijke rekening. Hoeveel procent van jullie… https://t.co/hz3gkn3EGS
Jeroen van Zelst @JeroenVanZelst
4w geleden
@NACnl Hoeveel geld “pompen” ze erin ?
Jeroen van Zelst @JeroenVanZelst
4mnd geleden
@moniquearmor @PascalRedeker Moniekske, Moniekske, Moniekske toch, maak jezelf niet druk meidje... Hij bedoelde het vast niet verkeerd ;)
Jeroen van Zelst @JeroenVanZelst
8mnd geleden
2018... Je was liefdevol, ontzettend mooi en super gezellig ! Heel veel mooie dingen mogen meemaken waaronder de… https://t.co/KjbzOeEV20
Jeroen van Zelst @JeroenVanZelst
9mnd geleden