Tamara Tol
Exclusief

Nu boeken — € 895 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Tamara Tol

Vanaf haar prilste jeugd is de Volendamse Tamara Tol al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden.
Vanaf de middelbare school zingt Tamara al in lokale bandjes. Ze krijgt nationale bekendheid met haar deelname aan Hennie Huisman’s Soundmixshow en Vocaal Centraal. Hoogtepunten zijn de optredens in het voorprogramma van de concerttour van The Bold & The Beautiful in Ahoy.
Ook neemt ze deel aan het Nationale Songfestival waar ze een lieveling van het publiek is. Gedenkwaardig is haar duet met Paul de Leeuw in zijn tv programma “Laat de Leeuw”.
Tamara draagt onze Nederlandse soldaten in den vreemde een warm hart toe, ze reist verschillende keren af naar o.a. Bosnië en Afghanistan om te zingen voor de uitgezonden soldaten.
Onder leiding van Piet Souer brengt Tamara in 2006 haar eerste Nederlandstalig solo album uit. In 2009 brengt ze in Nederland en Duitsland het album Ich Will Leben uit. Beide albums zijn enthousiast ontvangen. Tamara richt zich nu op Nederlandstalig repertoire en zingt vrolijke, gezellige liedjes. Met deze nummers laat ze haar publiek genieten van haar vrolijke en zonnige karakter. Het jaar 2016 begint goed voor de sympathieke zangeres Tamara Tol met de release van haar nieuwe album Laat Ons Klinken. Tamara is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen na haar eerdere successen met Engels – en Duitstalige platen. Ze keert terug naar Nederlandstalige teksten en kiest nu voor gezellige, aanstekelijke Nederlandstalige platen. De goedlachse zangeres heeft de afgelopen periode een aantal vrolijke nummers opgenomen zoals Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen en He Schatje He, deze nummers zijn, evenals een aantal langzamere nummers, terug te vinden op het album. Na haar succesvolle duet met Jaman gaat Tamara weer solo verder. Haar nieuwe single Laat Deze Nacht Nog Heel Lang Duren is een vlotte plaat die haar weer op het lijf geschreven is.

 

Nu boeken

Bekend van

- Deelname Hennie Huisman's Soundmixshow
- Voorprogramma concerttour The Bold & The Beautiful
- Vocaal Centraal
- Duits album Ich Will Leben
- Gastoptredens Toppers In Concert
- Het vrolijke duet Je Bent Nog Mooier Dan Mooi met Jaman
- Hits o.a. Zeg 't Met Bloemen, Kom Laat De Glazen Klinken, Ik Ben Gelukkig Met Jou, Dan Gaan We Dansen en He Schatje He


Onverwachts clipopname in Bergen. 🌞 Wat een prachtig dorpje is het hier toch! https://t.co/3GuWjVMPwP
Tamara Tol @TamaraTol
2d geleden
We zijn er! 😎🌞 @AVROTROS @sterrennl @Efteling https://t.co/iQ4hG9GPp7
Tamara Tol @TamaraTol
5d geleden
Vanmiddag treed ik op bij de AvroTros ledendagen in de Efteling. Zin in! 😀 https://t.co/b2endTq2fd
Tamara Tol @TamaraTol
5d geleden