Wesley Klein
Exclusief

Nu boeken — € 1495 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set

Over Wesley Klein

Wat een paar jaar geleden begint voor de spiegel, draait uit op een veelbelovende zangcarrière. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen. 

Zijn debuutalbum Vandaag En Morgen verschijnt in 2010, en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens Toppers In Concert. Rene Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré.
In september 2012 volgt zijn studio album Volg Je Hart. Ook in 2013, 2014 en 2015 staat Wesley als gast tesamen met Danny Froger en Danny Nicolay voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 enthousiaste mensen te zingen!

2014 is het jaar dat Wesley begint aan een nieuwe uitdaging samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Met z’n drieën vormen ze Gents. De eerste single “Dans en zing” is een groot succes.
Ook solo zit Wesley niet stil, met frisse, jonge producties gaat hij verder op zijn ingeslagen weg. Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn nieuwe album Onderweg dat enthousiast ontvangen is. De schijf is gevuld met fijne, dansbare nummers. Afgelopen zomer scoort hij een hit met nieuwste single Waarom Dans Je Niet Met Mij. Zijn nieuwste single is het swingende Chocolate.

Nu boeken

Bekend van

- Winnaar Leids Festival van het Levenslied
- Winnaar Popstars
- BUMA.NL Award Grootste Talent
- 100% NL Award Nieuwkomer Van Het Jaar
- Sterren.NL Award Beste Nieuwkomer
- Gastoptredens Toppers In Concert
- Lid van de herenformatie Gents, samen met Danny Froger en Danny Nicolai
- Hits: o.a. You Raise Me Up, Angel, Waait Waait Weg en Droom Met Mij, Samen Dansen (Everybody Everybody), Omdat Ik Zo Van Je Hou, Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven en Waarom Dans Je Niet Met Mij


 

Succes voor Waarom Dans Je Niet Met Mij

Wesley danst de zomer door met Waarom Dans Je Niet Met Mij. Supertrots op de Hollandse Nieuwe van Radio NL en Paradeplaat bij Sterren.nl en ook nog Puur NL Superschijf!


Hij maakt me helemaal gek met het liedje# en hij zegt ik kan het ook hoor πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/rXyGR2CtLp
Wesley Klein @WWWwesleyklein
9u geleden
Leuke single mannen πŸ‘πŸŽ€πŸ˜‰ @helemaalholland https://t.co/ROl9YOZLNC
Wesley Klein @WWWwesleyklein
1d geleden
RT @unitytv: Kijk: Rudo! - 29 MAART 2017 https://t.co/RP79jGD5Fq @rudoslappendel was in# en kwam oa @WWWwesleyklein tegen
Wesley Klein @WWWwesleyklein
1d geleden
Met dit lekkere weer hoort een lekker liedje ☺️😁✌🏽️#chocolate https://t.co/1AXYyDQPcy https://t.co/23tnJ3xdJt
Wesley Klein @WWWwesleyklein
2d geleden