Dean Saunders
Exclusief

Nu boeken — € 995 exclusief BTW (tijdelijke prijs)
1 x 30 minuten
Inclusief M set

Over Dean Saunders

Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie. Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt.
 
In 2011 verschijnt zijn debuutsingle You And Me Both. Deze single staat wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Met singles als Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3 en Dans Met Mij is Dean veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders. De single Layla in samenwerking met Tata Mirando is ook weer in de geheel eigen “ik” sound van Dean waarbij de gypsy sound niet kan ontbreken. Zijn nieuwe single is een lekkere zomerse plaat en hij neemt jou graag mee op reis in Neem Je Mij Dan Mee!
  
 

Nu boeken

Bekend van

  - Winnaar Popstars
  - RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’
  - Hits: o.a. You And Me Both, Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3, Dans Met Mij en Layla


RT @mjvanderelst: Dean Saunders - Neem Je Mij Dan Mee https://t.co/nUTfydOK4X
Dean Saunders @deansaundersjr
1mnd geleden
RT @Tattooontour1: Wie wil een Tattoo van @deansaundersjr Tattoo shop? Tot volgende week zaterdag op de @Huishoudbeurs! https://t.co/KyPbFZ…
Dean Saunders @deansaundersjr
1mnd geleden