Jeffrey Heesen
Exclusief

Nu boeken — € 1495 exclusief BTW
1 x 30 minuten
Inclusief Monitor Set

Over Jeffrey Heesen

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten: zijn vader was een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant en reeds op 5-jarige leeftijd weet Jeffrey hoe de accordeon werkt en doet hij mee aan diverse talentenjachten.
In 2004 verschijnt zijn debuutsingle Hey Lieve Meid. De swingende single Blijf Vannacht Bij Mij staat in 2008 wekenlang genoteerd in de Single Top 100. Zijn door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons  is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M'n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn album Intens dat is verschenen op 8 april. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is: “De titel slaat op de intense wijze waarop we hieraan gewerkt  hebben, ik ben trots op het resultaat en ik ben er intens gelukkig mee”. Jeffrey concentreert zich nu op het schrijven en produceren van nieuwe nummers voor zijn vervolgalbum dat staat gepland voor 2018. In maart van dit jaar verschijnt zijn nieuwe single. 

Nu boeken

Bekend van

- Finalist Bloed, Zweet & Tranen
- Buma NL Award voor Grootste Talent
- Gastoptredens Toppers In Concert
- Hits o.a. Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons, Casanova, Ik Heb Je Niet Gevraagd, Blijf Vannacht Bij Mij, Zomerliefde, Zijn We Uitgepraat en One Night StandM'n EngelIk kreeg dit net toegestuurd πŸŽ‚πŸ° Ik vind het geweldig!!! #gefeliciteerd Kaylee !!πŸŽ‰πŸŽ‰ https://t.co/BjlSk7zAms
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
8u geleden
Wat een mooi weer β˜€οΈ Moet weer even denken aan ons mooie vakantie op curacao ... Op de foto met… https://t.co/xOcozCpdMm
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
2d geleden
Vandaag al weer 2 jaar oudπŸŽ‰ Zullen we RT om het te vieren? https://t.co/aKjhmCX0zn
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
4d geleden
Het Mega Piraten Festijn in Nijmegen was geweldig .. Nu door naar Breda om de avond af te… https://t.co/vqtfHZnEDB
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
5d geleden
@GlennEilbracht @HITITMusic1 @YouTube dat zou ik wel tof vinden πŸ˜„
Jeffrey Heesen @JeffreyHeesen
5d geleden