Jaman
Exclusief

Nu boeken — € 1295 exclusief BTW
1 x 30 Minuten
Inclusief Monitor Set
 

Over Jaman

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij drie albums op zijn naam staan, waarvan Zweven Op Wolken zijn meest recente is.
 
De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle Goede Vader  opgenomen. De single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single Gewoon Weer Opnieuw  lost hij deze belofte in.
Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. Dat blijkt ook uit een van zijn jongste single's Zullen Wij 't Samen Voor De Laatste Keer Proberen waarmee hij hoog genoteerd stond in de Nederlandstalige lijsten. Het duet met Tamara Tol laat weer een andere kant van zijn muzikale talent zien, samen rock ‘n rollen ze de nacht in met Je Bent Nog Mooier Dan Mooi. Op dit moment werkt Jaman aan een nieuw album, waarvan zijn nieuwste single Blijf Bij Mij De Hele Nacht de voorloper is.

Nu boeken

Bekend van

- Nominatie Edison Pop voor het album Gewoon Geluk
- Party Award Opkomede Artiest Vakjury
- Party Award Populairste Partysingle Vakjury voor Samen Dansen Op De Reggaebeat
- Speciale Kids versie van Spoken Bestaan Niet voor Radio NL
- Hits o.a. Waarom?, Blikken Of Blozen, Spoken Bestaan Niet, Gewoon Weer Opnieuw, Zwevend Op Wolken en Overal Ter Wereld, Je Bent Nog Mooier Dan Mooi, Een Beetje Hoop
 

Blijf Bij Mij De Hele Nacht

Blijf Bij Mij De Hele Nacht
Jaman staat al vele jaren op de bühne en is in die tijd een geliefde volkszanger geworden onder een breed publiek.
De tekst van Blijf Bij Mij De Hele Nacht komt uit de pen van Alie Bakker. Dans lekker mee met deze zwoele nazomerse reggaeplaat!
 


RT @zwabberaars: Mis dit mooie feestje niet!! De voorverkoop is in volle gang (vol=vol)# # # https://t.co/e7Pa8fgM96
Jaman @Zangerjaman
1w geleden
Jaman @Zangerjaman
1w geleden
RT @Radio_JND: De SUCCESSCHIJF van deze week is @Zangerjaman - Blijf Bij Mij De Hele Nacht https://t.co/cDhHvR8Uaf https://t.co/fl6tBUrmYa
Jaman @Zangerjaman
3mnd geleden
RT @RTVNunspeet: @Zangerjaman met 'dans met mij de hele nacht' vandaag knuffelplaat @RTVNunspeet
Jaman @Zangerjaman
4mnd geleden